کد خبر: 3939377
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲

همراهی کانون‌های مساجد خراسان شمالی در رزمایش کمک مؤمنان

فعالان و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی با حضور در پنجمین رزمایش کمک مؤمنانه، بسته‌های همدلی و مواسات را پای سفره خانواده‌های نیازمند رساندند.

کانون‌های مساجد خراسان شمالی در رزمایش کمک مؤمنانه، همدل شدندهاشم شیرازیان، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون به همت مؤسسه حضرت خدیجه(س)، خیران برنامه تلویزیونی سمت خدا و نیز همیاری و جوشش و مشارکت مردمی در نقاط مختلف استان، پنج مرحله  توزیع بسته‌های معیشتی گوشت قربانی انجام شد، افزود: دو مرحله به صورت واریز مبلغ ریالی به حساب کانون‌های رابط برای خرید دام، ذبح و توزیع گوشت قربانی و همچنین سه مرحله نیز در ایام و مناسبت‌های مختلف در قالب بسته‌های گوشت، با همکاری کانون‌ها میان خانواده‌های نیازمند در نقاط مختلف روستایی و شهری توزیع شده است.

وی اضافه کرد: هر مرحله نزدیک به یک‌هزار و 200 بسته در مجموع برای چهار هزار خانواده نیازمند در مناطق مختلف شهری و روستایی توزیع شد و  طی هفته گذشته در پنجمین مرحله نیز به همین میزان با همکاری کانون‌های رابط در شهرستان‌های استان در اختیار خانواده‌های نیازمند شناسایی شده قرار گرفت.

شیرازیان از توزیع 104 بسته  گوشت قربانی در شهرستان گرمه و مناطق روستایی آن خبر داد و گفت: پیش از این نیز اقداماتی مانند تهیه و تولید ماسک، توزیع بسته‌های بهداشتی، تهیه جهیزیه و اهداء آن به زوج‌های جوان، تهیه بسته‌های ارزاق و جمع‌آوری مبالغ نقدی از سوی خیران از دیگر اقدامات انجام شده در شهر گرمه  است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی از توزیع بیش از 300 بسته گوشت قربانی ویژه طرح قربانی ماه ربیع‌الثانی خبر داد و گفت: این بسته‌ها با همکاری کانون‌های شهری و روستایی بجنورد در  این مناطق توزیع شد.

وی افزود: 191بسته در مناطق شهری و 142 بسته گوشت قربانی نیز در مناطق روستایی حصار شیرعلی، ینگه قلعه، باباامان، حصار حسینی، گریوان، علی گل، درتوم، مهنان، رختیان، کچرانلو و میرزا حسنلو با همکاری فعالان کانون‌های فرهنگی هنری فعال توزیع شد.

شیرازیان از توزیع 128 بسته معیشتی در شهرستان جاجرم خبر داد و گفت:  96 بسته در منطقه جلگه شوقان و باقی نیز در دیگر مناطق شهرستان جاجرم توزیع شد که همراه بسته‌های گوشت نذری اهدایی مؤسسه حضرت خدیجه(س) در شوقان بسته‌های ارزاق با مشارکت بسیج و کمیته امداد نیز تهیه و بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

وی درباره برنامه‌های کانون‌های مساجد اسفراین با اشاره به همت بلند و اراده جمعی از فعالان مسجدی در این شهرستان، گفت: یکصد و 55 بسته گوشت نذری همراه با بسته‌های معیشتی که به همت خیرین شهرستان و اهالی مسجد امام حسن مجتبی(ع) اسفراین جمع‌آوری شده بود در میان مردم نیازمند توزیع شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی همچنین از ضد عفونی معابر شهری و بیمارستان شهر اسفراین و کمک به پرسنل درمان، تهیه آبمیوه و بسته غذایی برای بیماران کرونایی، تهیه و طبخ غذای گرم و توزیع آن بین نیازمندان، ذبح دام و توریع گوشت نذری، تشکیل گروه جهادی اعزام به مناطق محروم و کمک به سازندگی این مناطق از دیگر فعالیت‌های این کانون و هیئت امام حسنی‌ها نام برد.

وی با اشاره به توزیع 121 بسته گوشت نذری طرح قربانی ربیع‌الثانی بین نیازمندان شهرستان فاروج، گفت: در این خصوص نشستی با حضور کارشناسان ستاد فهمای استان نیز برگزار شد و پس از تبیین اهمیت کار تشکیلاتی ضرورت  فعالیت‌های مشارکتی و فرهنگی نیز عنوان شد.

شیرازیان در خصوص فعالیت کانون‌های شیروان نیز اظهار کرد: 200 بسته همدلی در مناطق روستایی و شهری این شهرستان توزیع شد و با همکاری کانون‌های مساجد مناطق مختلف شهرستان، به دست نیازمندان رسید.

انتهای پیام
captcha