کد خبر: 3940479
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۸
دبیر قرارگاه مردمی مدافعان سلامت:

مسیر قانونی برای خدمت جهادگران تعریف شود / فعالیت مدافعان سلامت در 200 محله

دبیر قرارگاه مردمی مدافعان سلامت شهر تهران بر به رسمیت شناختن نیروهای جهادی فعال از سوی نهادهای حاکمیتی تأکید کرد و گفت: این قرارگاه‌ مردمی همراه با نام محله یا منطقه در 200 محله تهران فعال است و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

مسیر قانونی برای خدمت جهادگران تعریف شود / فعالیت مدافعان سلامت در 200 محلهحجت‌الاسلام حمیدرضا دانایی، دبیر قرارگاه مدافعان سلامت شهر تهران، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه این قرارگاه به صورت کاملاً مردمی و متشکل از داوطلبانی از حوزه‌های علمیه بانوان و آقایان تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با محوریت بنیاد خاتم‌الاوصیا(ص) تشکیل شده است، گفت: تلاش کردیم نیروهای مردمی، دغدغه‌مند و مؤمن را دور هم جمع کنیم. از ابتدای شیوع کرونا تجمیع نیروهای مردمی آغاز شد و سازمان‌دهی منظمی صورت گرفت و هم‌اکنون در 200 محله شهر تهران نیروهای مردمی در حال کمک‌رسانی به نیازمندان هستند.

حجت‌الاسلام دانایی از همه دستگاه‌ها خواست که اجازه دهند نیروهای مردمی همانطور که از لحظه اول دغدغه‌مندانه وارد میدان شده‌اند و احساس تکلیف کرده‌اند، در مسیر کمک به نیازمندان نقش‌آفرین باشند و افزود: باید دستگاه‌های حاکمیتی از نیروهای مردمی حمایت کنند و آنها را به رسمیت بشناسند، زیرا می‌توانند بازوی توانمندی برای اجرای برنامه‌های نهادهای حاکمیتی در کنترل کرونا و کمک به آسیب‌دیدگان ناشی از این بیماری باشند.

وی در پاسخ به اینکه چرا برخی مناطق در ارائه کمک‌ها مغفول مانده‌اند؟ گفت: در ابتدای کرونا مردم و نیروهای حاکمیتی تجربه مبارزه با کرونا را نداشتند و طبیعی است که ناهماهنگی‌هایی اتفاق بیفتد اما امروز مردم و حاکمیت تجربه مضاعفی را در قیاس با آغاز شیوع کرونا دارند. برگزاری نشست‌ها و جلسات هماهنگی‌ بین دستگاه‌های حاکمیتی و گروه‌های مردمی نیز نشان‌دهنده رسیدن به بلوغ در این مسیر است و اکنون حاکمیت پذیرفته که گروه‌های مردمی‌ باید حضور داشته و حتی محور فعالیت‌ها و کمک‌ها باشند.

دبیر قرارگاه مردمی مدافعان سلامت شهر تهران اعلام کرد: برای به رسمیت شناختن نیروهای مردمی، وعده‌هایی داده شده و شاهد اتفاق‌های خوبی خواهیم بود. در پیک اول کرونا از 354 محله تهران در 242 محله عملیات کمک‌رسانی انجام شد و توانستیم با 300 محله ارتباط برقرار کنیم اما با پشت سر گذاشتن پیک اول کرونا، این تصور ایجاد شد که کرونا کنترل شده و به همین دلیل نیروهای مردمی فعالیت خود را کمتر کردند و ارتباط ضعیف‌تر شد. با شروع پیک دوم کرونا و شدت بیماری، نیروهای مردمی احساس تکلیف بیشتری کردند و اکنون در 200 محله تهران فعالیت می‌کنیم و امیدواریم در روزهای آینده محلات بیشتری به جمع ما اضافه شوند.

حجت‌الاسلام دانایی در پاسخ به این سؤال که نیازمندان چگونه می‌توانند به این گروه‌های مردمی اعلام نیاز کنند و مطمئن باشند که آبروی آنها حفظ می‌شود؟ گفت: گروه‌های مردمی در مراکز مختلفی از جمله مساجد، حسینیه‌ها، هیئت‌ها، مؤسسات فرهنگی، مؤسسات مهدویت، مؤسسات قرآنی و ... حضور دارند. آنها نیروهایی جوان، مؤمن، صالح، دغدغه‌مند و آتش به اختیارند که برای حضور در میدان کمک احساس وظیفه می‌کنند و با همه وجودشان وارد این میدان شده‌اند. البته حاکمیت باید از حضور و فعالیت این گروه‌های مردمی حمایت کند و آنها را به رسمیت بشناسد تا مسیر قانونی خدمت فراهم شود.

وی در پایان اظهار کرد: در 200 محله شهر تهران با عنوان قرارگاه مردمی مدافعان سلامت همراه با نام محله یا منطقه در حال فعالیتیم. قرارگاه‌های ما شناخته‌شده هستند. خیران نیز برای کمک اعلام آمادگی کرده‌اند؛ امیدواریم با احصای مسائل و ظرفیت‌ها، بخشی از مشکلات را حل کنیم.

انتهای پیام
captcha