کد خبر: 3951585
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱

وحدت کلمه ملاک اصلی انقلاب امام راحل بود

وحدت کلمه ملاک اصلی انقلاب امام راحل بود مدرس جامعة المصطفی(ص) گرگان گفت: امروز دشمن در فضای مجازی با ایجاد تفرقه و اختلاف در صدد تیشه زدن به ریشه اسلام است.

ارسالی سه شنبه//وحدت کلمه ملاک اصلی انقلاب امام راحل بود / هدف دشمن تیشه به ریشه زدن اسلام و جلوگیری از جهانی شدن آن استبه گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، سیده زهرا حسینی، مدرس جامعة المصطفی(ص) گرگان در جمع بانوان قرآنی مدرسه علوم دینی جرجانیه پیرواش شهرستان آق قلا، روز گذشته 13 بهمن ضمن تبریک ایام دهه فجر و میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین میلاد امام راحل بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، گفت: وحدت کلمه ملاک اصلی انقلاب امام راحل بود چون آن حضرت هدف والای خود را می‌دانست.

وی اظهار کرد: امروز اگر نگران دین و قرآن خود هستیم باید در خصوص این مسائل چشم و گوش خود را باز و بصیرت داشته باشیم.

مدرس دانشگاه جامعة المصطفی(ص) گرگان با اشاره به اینکه، آن کسی که بین مسلمین اختلاف ایجاد می‌کند، مسلمان نیست و باید به دینش شک کرد، افزود: خیلی از افرادی که دشمن دین و اسلام هستند برای اینکه به مسلمانان ضربه وارد کنند، بین آنها اختلاف می‌اندازند تا به اهدافشان برسند.

حسینی با تأکید بر اینکه توحید، معاد و نبوت سه اصل مشترک مسلمانان و اصول دین مبین اسلام است، بیان کرد: حضرت امام خمینی(ره) به خاطر اسلام و اصول مشترک مسلمین انقلاب عظیمی ایجاد کرد تا دین مبین اسلام احیا شود.

مدرس دانشگاه جامعة المصطفی(ص) گرگان با اشاره براینکه امروز کار در فضای مجازی بسیار سخت شده اشت، افزود: امروز دشمن در فضای مجازی با حرف‌ها و برنامه‌های خود درصدد ایجاد تفرقه و اختلاف است و باید جوانان در عصر حاضر با مطالعه دقیق تاریخ انقلاب با تقویت و تحکیم وحدت و همدلی برای زنده نگاه داشتن اسلام تلاش کنند.

حسینی در ادامه سخنان خود، حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی انسانیت و بشریت عنوان کرد و افزود: اگر بخواهیم در یک دایره وسیعی زندگی آن بانوی بزرگ اسلام را رصد کنیم می‌بینیم که زندگی ایشان در قرآن کریم مطرح شده است.

وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه، ایام مبارک دهه فجر باید زمینه‌ای برای اتحاد و همدل بودن باشد، افزود: هدف دشمن مذهب یا گروه خاصی نیست، بلکه آنها از جهانی شدن اسلام می‌ترسند و هدفشان تیشه زدن به ریشه اسلام و جلوگیری از جهانی شدن آن است.

 

انتهای پیام
captcha