کد خبر: 3953961
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲

محفل انس با قرآن در آستان امامزاده یحیی بن زید گنبد کاووس برگزار شد

محفل انس با قرآن در آستان امامزاده یحیی بن زید گنبد کاووس برگزار شد محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری بین‌المللی و برجسته کشور در آستان امامزاده یحیی بن زید گنبد کاووس برگزار شد.

ارسالی یکشنبه//محفل انس با قرآن در آستان امامزاده یحیی بن زید گنبد کاووس برگزار شدبه گزارش ایکنا از گلستان، حاج احمد ابوالقاسمی قاری بین‌المللی و استاد برجسته کشور در محفل انس با قرآن که روز گذشته 25 بهمن در  آستان امامزاده یحیی بن زید گنبد کاووس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن حلول ماه رجب، بیان کرد: یکی از مهمترین برکات انس گرفتن با قرآن خدمت به مردم برای ترویج معارف قرآنی در وضعیت کنونی جامعه است که می‌تواند بهترین سد دفاعی در برابر تهاجمات و آسیب‌های اجتماعی باشد.

این قاری بین‌المللی در محفل انس با قرآن به موانع بهره‌برداری از آموزه‌های قرآن و علل محروم ماندن افراد از زلال معارف حیات بخش این اقیانوس بی‌کران الهی اشاره کرد و تصریح کرد: نخستین گام ورود به سرچشمه جوشان رهنمودهای نورانی و نجات بخش این کتاب‌، گوش جان سپردن به بیانات صادقانه خود قرآن است.

وی افزود: امیدوارم جامعه بشری به صورت یکپارچه نسبت به عمل به آیات و احادث ائمه اطهار و کلام وحی تبعیت کنند تا به سعادت و خوشبختی نزدیک‌تر شوند.

گفتنی است، در این محفل قرآنی که به همت مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور برگزار شد، حامد خدابخشی از قاریان ممتاز کشوری و عابد داز از قاریان نوجوان اهل سنت به قرائت قرآن پرداختند. در این جلسه، علیرضا شابدین سرپرست شعبه گنبد مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، یاسر مقسم معاون فرهنگی و امور اجتماعی این مرکز، مسئولان، روحانیون، قاریان، بانوان قرآنی و مردم متدین تسنن و تشیع شهرستان گنبد کاووس حضور داشتند.

انتهای پیام
captcha