
حجتالاسلام والمسلمین علی درستکار، مدیر اجرایی دورههای آموزشی مرکز تحقیقات حکومت اسلامی در گفتوگو با ایکنا، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب و توجه معظم له به موضوع «تولید»، اظهار کرد: رونق تولید در کشور چه در حوزه صنعت، کشاورزی و حتی خدمات برابر است با رشد اشتغال جوانان و رونق کسب و کار، بروز استعدادهای درخشان و اظهار توانمندیهای نسل جوان را به دنبال دارد.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: بعد از نا امیدی دشمنان در جنگ تحمیلی و عدم توانایی برای شکست ایران در حوزه نظامی، اقتصاد مهمترین چالش و صد البته آوردگاه دیگری از مواجهه دشمنان با ما است و باید این واقعیت و حقیقت را بدانیم که استقلال اقتصادی در سایه رونق تولید ملی ممکن و میّسر است؛ به عبارت دیگر ستون فقرات یک جامعه بعد از استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی است و این زمانی اتفاق میافتد که کار و سرمایه ایرانی مورد استقبال و احترام و حمایت آحاد ملت قرار گیرد.
وی به تبیین مسیر تحقق شعار سال پرداخت و افزود: برای تحقق این مهم ابتدا باور این مسئله است که خواستن توانستن است، ثانیاً اهمیت دادن به تولید داخل و محور قرار دادن آن و ثالثا؛ توجه و اعتماد به داشتههای خود. این یک امر صعب و سختی نیست چرا که ما سختترین دوران یعنی دفاع مقدس را با همین نسل جوان و متعهد، سربلند بیرون آمدهایم، الآن هم وقتی مسئولین به نسل فرهیخته و جوان جامعه اعتماد کنند، به آنها میدان بدهند، فرصتی برای آموختن و ساختن بدهند، یقین داشته باشید که این کشور توان ساختن خویش را در عرصه اقتصادی هم دارد.
حجتالاسلام و المسلمین درستکار ادامه داد: امروز خودباوری و خوداتکایی کاملاً مرتبط به هم و وابسته است؛ چرا که وقتی تولید داخل محور قرار بگیرد و اهمیت داده شود، به لحاظ فرهنگی نیز اثر گذاشته و حس غرور ملی و خودباوری در وجود افراد و آحاد جامعه جوانه میزند. بالاخص که ما ایرانیها چه از نظر بهره هوشی و چه تعصب و توانمندی این ویژگی و خصوصیت را داریم که زیر دست نبوده و ذلت پذیر نبودهایم.
نویسنده کتاب «چتری به نام خانواده» تأکید کرد: معتقدم فارغ از هرگونه سخن کلیشهای و شعارهای احساسی، ایرانی همواره آزاد و سربلند بوده و میدان اقتصادی نیز آوردگاهی است که سختتر از جنگ و جان دادن نیست و میتوان با اندکی چاشنی اعتماد، داشتههای ملت را ارتقاء بخشید، متأسفانه برخی همیشه و همواره آنقدر نداشتهها و ناتوانیها را به رخ ما کشیدهاند که بعضاً باورمان شده و حال آنکه تجربه تاریخی به ما میگوید، بزرگترین کسانی که تاریخ را نگاشتهاند و قلم فلک و زمانه در مقابلشان سر تعظیم و تسلیم فرود آورده، دانشمندان ایرانی بودهاند.
انتهای پیام