
به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، محمدمهدی بانشی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 14 فروردینماه اظهار کرد: روند فوتی های کرونا در هفته های پیش رو استان با توجه به افزایش تعداد بستری ها در این مدت صعودی خواهد بود.
وی افزود: تعداد موارد مثبت کرونایی استان در اسفندماه چهار هزار و ۸۷۲ نفر و فروردین ماه نیز تا امروز چهار هزار و ۴۳ نفر بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این روند بسیار نگران کننده است و احتمال دارد تا آخر ماه شیب افزایشی داشته باشد.
بانشی تصریح کرد: تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا استان در اسفند ماه ۲۶ فوتی، بهمن ۱۱ فوتی و فروردین ۱۷ مورد فوتی بوده است.
وی ابراز داشت: نمونه گیری در اسفندماه ۹۹ به ۳۷ هزار و ۶۴۵ نفر رسید و روند نمونه گیری در استان رضایت بخش است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: شیوع کرونا در استان نسبت به کشور خیلی بالاست به گونه ای که در کشور ۲.۳ و در استان ۵.۱ درصد است که ناشی از بیمار یابی خوب است.
بانشی ادامه داد: لنده بیشترین و در گچساران کم ترین شیوع کرونا در استان وجود دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۲۸۳ بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۷۵ نفر با تست مثبت مبتلای قطعی و ۱۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی یادآور شد: میانگین سنی فوت شدگان ناشی از کرونا در استان ۶۸ سال است که فوتی های استان بیشتر در سنین بالا و افراد دارای بیماری زمینه ای رخ داده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: روند بستریهای استان بسیار ناگوار است و در هفته گذشته ۳۹۴ بستری داشتیم که در هفتههای قبل تر این میزان زیر حدود ۱۳۰ نفر بوده که نشان دهنده افزایش بیماران است.
بانشی افزود: حدود سه هفته است که استان وارد پیک شدیدی شده است و از سیر ۹۴۷ نفر مثبت به ۱۹۰۰ نفر مثبت رسیده است.