کد خبر: 3999377
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹

ثبت آثار نوجوانان کرمانی در فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان پنجمین المپیاد فیلمسازی

ثبت آثار نوجوانان کرمانی در فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان پنجمین المپیاد فیلمسازی اسامی پذیرفته‌شدگان پنجمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران در دو بخش «ایده» و «فیلم» اعلام شد و نام سه نوجوان کرمانی در میان فهرست اسامی این دوره از المپیاد قرار گرفت.

به گزارش  ایکنا از کرمان، اسامی ۲۶ ایده پذیرفته شده در  بخش «ایده» و ۲۲ اثر پذیرفته شده در بخش «فیلم» برای شرکت در پنجمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان اعلام شد.

در میان این اسامی و در بخش ایده، «روزنه شکسته» از ستاره صحتی ثابت و «شکوفه‌ای که در پاییز شکفت» از مائده کاظمی‌زاده هر دو از کرمان به‌عنوان برگزیده معرفی شدند و در بخش فیلم نیز «دیو دیگ به سر» زینب‌ مزارعی از رفسنجان در بین برگزیدگان جشنواره قرار گرفت.

 پنجمین المپیاد فیلمسازی «نوجوانان ایران» توسط بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان، ۱۶ تا ۲۱ مهرماه ۱۴۰۰ همزمان با سی‌و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، برگزار خواهد شد.

 

انتهای پیام
captcha