کد خبر: 4008601
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۶

درخشش دانشجومعلمان چهارمحال‌وبختیاری در مرحله کشوری مسابقات قرآن

درخشش دانشجومعلمان چهارمحال‌وبختیاری در مرحله کشوری مسابقات قرآن رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به درخشش دانشجومعلمان استان در مرحله کشوری سی‌و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) این دانشگاه، گفت: این مرحله هفته گذشته با میزبانی قزوین به‌صورت مجازی برگزار شد و در نهایت، ۱۱ دانشجومعلم استان موفق به کسب رتبه‌های برگزیده قرآنی شدند.

مسابقات قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان

عبدالرضا فتاحی دهکردی، رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به کسب ۱۱ عنوان اول تا پنجمی دانشجومعلمان استان در مرحله کشوری سی‌و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: در مجموع، حدود ۱۸۰ دانشجومعلم در مرحله استانی این دوره از مسابقات حضور داشتند که ۳۰ نفر نمره حدنصاب لازم را برای حضور در مرحله کشوری مسابقات در دو قسمت دختران و پسران کسب کردند؛ این مرحله هفته گذشته با میزبانی قزوین به‌صورت مجازی برگزار شد و در نهایت، ۱۱ دانشجومعلم استان عناوین برگزیده کشوری را در رشته‌های گوناگون قرآنی کسب کردند.

وی ادامه داد: در بخش برادران، صمد رحمتی در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم حائز رتبه نخست کشور شد، همچنین امیرحسین خدیبی، رتبه نخست کشوری را در رشته طراحی پوستر کسب کرد که این دو متسابق به‌عنوان نمایندگان دانشگاه فرهنگیان استان به مرحله ملی مسابقات قرآن دانشگاه‌های کشور راه یافتند. عباس فتاحی نیز در رشته صحیفه سجادیه مقام سوم کشور را کسب کرد، در بخش معارف، محمدامین آل‌مومن رتبه چهارم کشور را در رشته آشنایی با احادیث اهل‌بیت(ع) به دست آورد.

فتاحی با اشاره به رتبه‌های کسب شده در بخش دختران دانشجو، تصریح کرد: در این بخش، در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن سمانه رستمی رتبه دوم را کسب کرد، همچنین زهرا محمودیان در رشته نهج‌البلاغه، مریم تقوی در رشته خوشنویسی و نیلوفر حسن‌زاده در رشته نقد کتاب حائز عنوان سوم کشور شدند. در رشته تلخیص کتاب، زهرا رفیعی‌پور به‌عنوان چهارمی دست یافت و همین عنوان در رشته آشنایی با سیره معصومین(ع) توسط فائزه هادی کسب شد، ضمن اینکه نرگس مصلح در رشته احادیث اهل‌بیت(ع) رتبه پنجم کشور را به‌دست آورد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان با ذکر اینکه این دانشگاه هر ساله دو یا سه دانشجو از استان را به مرحله ملی مسابقات قرآن و عترت(ع) دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی می‌کند، بیان کرد: در این راستا موفقیت‌هایی نیز در سطح ملی از سوی دانشجومعلمان استان کسب شده است که این توفیقات قطعا در ارتقای جایگاه قرآنی دانشگاه‌های استان تأثیرگذار است.

فتاحی با اشاره به برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی دانشجومعلمان راه یافته به مرحله کشوری پیش از حضور در مسابقات، گفت: به‌ویژه در رشته‌های تلخیص و نقد کتاب، طراحی پوستر و برخی رشته‌های آوایی با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید استان دوره‌هایی در بستر فضای مجازی برای این افراد تشکیل شد که خوشبختانه این دانشجومعلمان توفیقات خوبی را در سطح کشور کسب کردند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان ادامه داد: در رشته‌های آوایی از جمله قرائت تحقیق نیز با حضور اساتید برجسته دوره‌هایی برای دانشجویان برگزار شد و اگرچه این افراد حائز رتبه نشدند اما قطعا این دوره‌های آموزشی در رشد و ارتقای سطح آنان تاثیرگذار بود.

فتاحی با تأکید بر اینکه شناسایی استعدادهای قرآنی و تلاش برای توانمندسازی دانشجویان مستعد قرآنی یکی از مهم‌ترین رویکردهای قرآنی دانشگاه فرهنگیان است، افزود: نودانشجویان علاقه‌مند به مباحث قرآنی در بدو ورود تعیین سطح می‌شوند و پس از استعدادیابی، تقویت و توانمندسازی این دانشجومعلمان از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی و تشویق و ایجاد انگیزه برای شرکت در مسابقات و جشنواره‌های قرآنی و غیره در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان گفت: برای مشارکت فعال این دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت(ع)، دانشجومعلمان توانمند و موفق شناسایی و برای شرکت در رشته‌های مختلف تشویق می‌شوند. افراد برگزیده کشوری علاوه بر هدایایی که از سوی دبیرخانه جشنواره دریافت می‌کنند، از سوی دانشگاه نیز جوایز نقدی خوبی دریافت خواهند کرد و تجلیل می‌شوند، همچنین ۲ نمره در نمرات دروس تخصصی در نیمسال اول سال تحصیلی جدید برای دانشجویان برگزیده کشوری لحاظ می‌شود.

انتهای پیام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۴
0
2
بسیار عالی.تبریک ویژه
captcha