به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه روز پنجشنبه 18 آذر، در دیدار با رئیس دانشگاه فنیوحرفهای، به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و گفت: جامعةالمصطفی عضویت اتحادیههای بینالمللی دانشگاهی را در اختیار دارد و مدارک و رشتههای تحصیلی این مرکز به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است.
وی با اشاره به واحدهای آموزشی و پژوهشی داخل و خارج از کشور جامعةالمصطفی، افزود: علاوه بر مراکز آموزش حضوری، دانشگاه مجازی المصطفی خدمات آموزشی خود را به دانشپژوهانی که امکان حضور مستقیم در واحدهای جامعةالمصطفی را ندارند، ارائه میکند. همچنین مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی، سالانه میزبان هزاران دانشپژوه از سراسر جهان است.
حجتالاسلام عباسی، جامعةالمصطفی را یکی از مراکز پیشرو حوزوی در زمینه تدوین متون آموزشی معرفی کرد و گفت: هماکنون، دهها هزار نفر از بیش از ۱۳۰ ملیت مختلف در جامعةالمصطفی مشغول تحصیل هستند و امروز تقریباً در همه کشورهای مهم جهان، دانشآموختگان المصطفی حضور دارند که ظرفیت ارزشمندی برای نهادهای آموزشی، دانشگاهی و فرهنگی فعال کشور در عرصه بینالملل به شمار میآیند.
وی ارائه آموزشهای مهارتی و کاربردی جانبی به دانشپژوهان المصطفی را به منظور خوداتکایی آنان ضروری دانست و ابراز کرد: به منظور پاسخگویی به این ضرورت، جامعةالمصطفی مرکز آموزشهای مهارتی بیان را راهاندازی کرد. در این مرکز، بیش از صد بسته آموزشی - مهارتی طراحی شده که بخش عمدهای از آنها، مهارتهای فنیوحرفهای است.
رئیس جامعةالمصطفی، با اشاره به ظرفیت بسیار خوب دانشگاه فنیو حرفهای، اظهار کرد: زمینه مناسبی برای تعریف فرصتهای همکاری میان دانشگاه فنیو حرفهای و جامعةالمصطفی وجود دارد که امیدواریم با امضای تفاهمنامه، شاهد آغاز همکاریهای مشترک میان دو مرکز باشیم.
تحصیل ۲۰۰ هزار دانشپژوهش در دانشگاه فنیوحرفهای
در ادامه این نشست، ابراهیم صالحیعمران، رئیس دانشگاه فنیوحرفهای، ضمن ابراز خرسندی از حضور در المصطفی گفت: دانشگاه فنیوحرفهای، یکی از بزرگترین دانشگاههای دولتی کشور به شمار میآید که هماکنون در آن نزدیک به دویستهزار دانشپژوه در حال تحصیل هستند. ۱۸۰ دانشکده، دانشگاه فنیوحرفهای درهمه شهرستانهای کشور فعال است و کادر آموزشی این دانشگاه شامل هزارنفر کادر آموزشی ثابت و ۱۸هزار نفر کادر آموزشی مدعو را میباشد.
وی با اشاره به ارائه نزدیک به ۹۰ رشته کاردانی و بیش از ۶۰ رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه فنیوحرفهای، اذعان کرد: اشتغال و حضور مستقیم در بازار کار، هدف اصلی آموزشهای فنی وحرفهای است و برنامه درسی این دانشگاه تا ۷۰ درصد در کارگاهها و آزمایشگاهها تدریس میشود.
صالحیعمران، ارتباط با بخش صنعت را به منظور اشتغال مهارتآموزان، یکی از راهبردهای دانشگاه فنیوحرفهای دانست و افزود: خوشبختانه با رویکرد مثبت جامعه به دانشگاه فنیوحرفهای، اکنون نزدیک به ۸۰ درصد دانشآموختگان این دانشگاه پس از پایان تحصیلات، مستقیماً وارد بازار کار میشوند.
وی، کاربردیسازی آموزشهای دانشگاهی را ضروری دانست و افزود: ظرفیت دانشگاه فنیوحرفهای برای ارائه مهارتهای اشتغالپذیر از جایگاه برجستهای برخوردار است و امروز بسیاری از دانشگاههای کشور نیز به دنبال استفاده از این ظرفیت هستند.
رئیس دانشگاه فنیوحرفهای بهترین دیپلماسی در عرصه بینالمللی را «دیپلماسی مهارتی» عنوان کرد و افزود: دانشگاه فنیوحرفهای میتواند با همکاری جامعةالمصطفی، دورههای مهارتی خود را وارد صحنه بینالمللی کند و این همکاری میتواند فرصت دیپلماسی مهارتی بسیار خوبی برای کشور پدید آورد و موجب اعتلای بیشتر جمهوری اسلامی ایران گردد.
گفتنی است در این جلسه، که با حضور مسئولان دو دانشگاه برگزار گردید، مقرر شد کارگروه مشترکی به منظور عملیاتیسازی مفاد تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه فنیوحرفهای و جامعةالمصطفی تشکیل شود.
انتهای پیام