کد خبر: 4022453
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۹

اجرای «طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن» در چهارمحال‌وبختیاری

اجرای «طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن» در چهارمحال‌وبختیاری سرپرست امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اجرای «طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم» در استان، گفت: ۶ داور از استان به مرحله شبیه‌سازی این طرح راه یافتند.

طرح سنجش داوران

حجت‌الاسلام والمسلمین علی مهرابی، سرپرست امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به اینکه دوره دوم «طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم» در استان همزمان با سراسر کشور در حال اجراست، اظهار کرد: در این دوره، 41 داور به سازمان معرفی شدند و مدارک خود را ارسال کردند که تا کنون 6 نفر موفق شدند مراحل ارزیابی را پشت سر گذاشته و به مرحله شبیه‌سازی راه یابند.

وی ادامه داد: بر اساس اعلام سازمان اوقاف، سید عبدالله میراحمدی و ذوالفقار علیخانی در رشته تجوید، خورشید عباسی و معصومه یوسفی در حُسن حفظ، زهرا سلیمی بنی و محمد شهریاری در وقف و ابتدا اسامی داوران راه‌یافته استان به مرحله شبیه‌سازی دومین دوره طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم هستند که در روز پنج‌شنبه 9 دی‌ماه با حضور در اداره‌کل اوقاف استان در آزمون شبیه‌سازی به‌صورت ویدئوکنفرانس و همزمان با سراسر کشور شرکت می‌کنند.

مهرابی در خصوص اهداف طرح سنجش داوران، توضیح داد: ایجاد شرایط یکسان برای بهره‌مندی از تمامی علاقه‌مندان به داوری مسابقات قرآن، ارتقای کیفیت علمی و فنی داوران فعلی، شناسایی، آموزش و تربیت داوران جوان و هدایت استعدادهای جدید به سمت داوری مسابقات قرآن از اهداف این طرح اعلام شده است.

مهرابی با ذکر اینکه در دوره اول طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن سازمان اوقاف دو داور از استان موفق به طی تمامی مراحل آزمون و اخذ مدرک تخصصی داوری داوری شدند، افزود: بر این اساس، تهمینه رئیسی و زینب نجفی دو داور استان بودند که چندی پیش احکام داوری خود را در مراسمی دریافت کردند که این احکام دو ساله هستند.

انتهای پیام
captcha