کد خبر: 4025869
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
حجت‌الاسلام امینی بیان کرد:

حل مشکلات قرآنیان؛ نیازمند تعامل مطلوب مسئولان

مدیر جامعة‌الآیات الکریمه استان قم به ارائه پیشنهاداتی برای ارتقای فعالیت‌های کمی و کیفی اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت پرداخت و گفت: بررسی دستاوردهای چند دهه گذشته در امور قرآنی و ترسیم خطوط برنامه کوتاه مدت و بلند مدت آینده، بررسی آسیب‌های محتمل نظام امور قرآنی و انجام راهکارهای فوری با تأکید بر زمان‌بندی مشخص از جمله این پیشنهادات است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قادر امینی، مدیر جامعة‌الآیات الکریمة استان قمحجت‌الاسلام والمسلمین قادر امینی، مدیر جامعة‌الآیات الکریمة استان قم و پژوهشگر مؤسسه بین‌المللی مطالعات اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به ضرورت توسعه کیفی فعالیت‌های قرآنی در کشور گفت: هر چه در موضوع امور قرآنی تلاش شود، باز هم کم است، هر چه سعی کنیم باز کافی نیست، ما با توده‌ای از جوانان و نوجوانان مواجهیم که سؤالات گوناگونی دارند و قرآن جوابگوی همه این‌هاست، لذا باید به آموزش و تحفیظ قرآن برای نوجوانان و جوانان، اهتمام ویژه داشته باشیم.

وی ادامه داد: قرآن، اکسیری است که جامعه را از آفت‌ها و خطرها حفظ می‌کند. اگر قرآن بر کشور حاکم شد، کشور قدرتمند خواهد شد و این امر از هر قدرتی برای حفظ جامعه اسلامی بالاتر است، چرا که این همان قدرت معنوی است که هیچ دولت و ملتی توان مقابله با آن را ندارد.

مدیر جامعة‌الآیات الکریمة ضمن اشاره به حضورش در نخستین مجمع عمومی اتحادیه کشوری، گفت: طی این مجمع تصمیمات خوبی اتخاذ شد که لازم است از تمامی تلاش‌های انجام شده برای برپایی باشکوه این مجمع یک روزه تشکر و قدردانی کرد. تشکیل اتحادیه تشکل‌های قرآنی فرصتی است که بتوان بیش از پیش از ظرفیت اساتید، حافظان، صاحب‌نظران و مسئولان امر بهره ببریم.

وی افزود: بررسی دستاوردهای چند دهه گذشته در امور قرآنی و ترسیم خطوط برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت آینده، بررسی آسیب‌های محتمل نظام امور قرآنی و انجام راهکارهای فوری با تأکید بر زمان‌بندی مشخص، پشتیبانی برنامه‌ای و اصلاح فرایندهای اداری و برطرف سازی مشکلات قانونی مؤسسات قرآنی از جمله این پیشنهادات است. 

مدیر جامعةالآیات الکریمه اضافه کرد: تسهیل در صدور مجوز تأسیس مهدها و مراکز پیش‌دبستانی و مدارس برای مؤسسات قرآنی، جذب بودجه‌های قرآنی از دستگاه‌های مربوطه و توزیع عادلانه بین تشکل‌ها، ایجاد حکمرانی قرآنی و تحول سبک زندگی با محوریت مؤسسات قرآنی در استان‌ها و شهرستان‌ها، دعوت به همکاری‌های سازنده بین مؤسسات و پرهیز از کارهای جزیره‌ای و تکراری، آماده‌سازی بستر فعالیت مؤسسات در فضای مجازی با حمایت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، ایجاد سامانه‌ای شفاف در جهت شناسایی نخبگان و فعالان فرهنگی و قرآنی کشور به عموم مردم، از دیگر پیشنهادات به مدیرعامل و هیئت مدیره اتحادیه کشوری است.

امینی با توجه به بی‌مهری‌هایی که در دولت‌های گذشته نسبت به مقوله فرهنگ و قرآن اتفاق افتاده است، بیان کرد: این مسئله تلخ امیدها را کم کرد. امیدواریم با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تعامل خوبی که بین سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی، حاکم است، بتوان مشکلات قرآنیان را رفع کرد و منابع مورد نیاز مؤسسات را در اختیار اتحادیه گذاشت تا با توزیع عادلانه آن شاهد فعال شدن همه مؤسسات در سراسر کشور باشیم.

انتهای پیام
captcha