در دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ۱۲ هزار و ۳۷۱ نفر در گلزار شهدای کرمان از خدمات امدادی و عامالمفعه جمعیت هلالاحمر بهرهمند شدند. 
به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان کرمان؛ در دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی 12 هزار و 371 نفر در گلزار شهدای کرمان از خدمات امدادی و عامالمنفعه جمعیت هلالاحمر بهرهمند شدند.
بر اساس این گزارش 2 هزار و 228 زائر توسط اعضای جوانان در محل گلزار شهدای کرمان راهنمایی شدند و هم چنین نیروهای داوطلب هلالاحمر در طی 6 روز گذشته 9 هزار و 790 عدد ماسک و 97 لیتر مایع ضدعفونی کننده توزیع کردند.
امدادگران و نجاتگران جمعیت هلالاحمر شهرستان کرمان از 9 دی ماه تاکنون فشارخون 186 زائر را اندازهگیری و به 70 نفر نیز خدمات درمان سرپایی و امدادی ارائه کردند.
انتهای پیام