کد خبر: 4026339
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵

بهره‌مندی بیش از ۱۲ هزار نفر از خدمات جمعیت هلال احمر در گلزار شهدای کرمان

بهره‌مندی بیش از ۱۲ هزار نفر از خدمات جمعیت هلال احمر در گلزار شهدای کرمان در دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ۱۲ هزار و ۳۷۱ نفر در گلزار شهدای کرمان از خدمات امدادی و عام‌المفعه جمعیت هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

خدمات جمعیت هلال‌احمر کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کرمان؛ در دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی 12 هزار و 371 نفر در گلزار شهدای کرمان از خدمات امدادی و عام‌المنفعه جمعیت هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

بر اساس این گزارش 2 هزار و 228 زائر توسط اعضای جوانان در محل گلزار شهدای کرمان راهنمایی شدند و هم چنین نیروهای داوطلب هلال‌احمر در طی 6 روز گذشته 9 هزار و 790 عدد ماسک و 97 لیتر مایع ضدعفونی کننده توزیع کردند.

امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر شهرستان کرمان از 9 دی ماه تاکنون فشارخون 186 زائر را اندازه‌گیری و به 70 نفر نیز خدمات درمان سرپایی و امدادی ارائه کردند.

انتهای پیام
captcha