کد خبر: 4033106
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۰
استاندار کرمان:

شهید سلیمانی شهید راه گفتمان اصیل اسلامی است

استاندار کرمان با بیان اینکه شهید سلیمانی شهید راه گفتمان اصیل اسلامی است، گفت: نظامات سیاسی اکثر کشورها در موضوع جنگ و امنیت تمرکزگرا هستند اما نظام جمهوری اسلامی امنیت و جنگ را به مردم واگذار کرده است.

شهید سلیمانی شهید راه گفتمان اصیل اسلامی است

علی زینی وند استاندار کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان، مراسم گرامیداشت ۱۲ بهمن ماه، امروز با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان و اقشار مردم در مصلی امام علی(ع) شهر کرمان برگزار شد.

علی‌ زینی‌وند استاندار کرمان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، دهه فجر را فرصتی مناسب برای ارائه گزارش خدمات جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد: برنامه‌ها و جشن‌های این ایام باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

وی از افتتاح حدود ۵۰۰ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۵ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۱۵ هزار نفر در ایام دهه فجر در کرمان خبر داد و افزود: حدود ۴۰ درصد از جمعیت فعالی که در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و در جامعه موثر هستند تحت تاخت و تازهای اتاق‌های فکر دشمن قرار گرفته‌اند و امروز وظیفه و رسالت همه ما تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و عمل به منویات ولی‌فقیه جامعه است.

زینی‌وند با بیان اینکه دهه فجر باید به یک جنبش فراگیر برای تبیین داشته‌های بی‌پایان و جذاب جمهوری اسلامی برای نسل جوان باشد، ادامه داد: اگر داشته‌های جمهوری اسلامی برای فردی جذابیت ندارد عیب از روایتگری ماست.

زینی‌وند با اشاره آرمان‌های انقلاب اسلامی و بیان اینکه هدف باید یکی باشد و وجود تنوع و سلایق گوناگون از برکات جمهوری اسلامی است، افزود: شهید سلیمانی شهید راه گفتمان اصیل اسلامی است.

استاندار کرمان ضمن اشاره به ساختارهای نظام جمهوری اسلامی، بیان کرد: نظامات سیاسی اکثر کشورها در موضوع جنگ و امنیت تمرکزگرا هستند اما نظام جمهوری اسلامی امنیت و جنگ را به مردم واگذار کرده است. ساختارهای جمهوری اسلامی یا مردمی است یا ساختارهایی است که مردم کمک می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات گروه‌های جهادی و مردمی در جریان سیل جنوب کرمان، گفت: این افتخار به دلیل ساختارهای جمهوری اسلامی است و در اقتصاد نیز اگر مردم را مرکز قرار دهند و دولتی‌ها از اقتصاد بیرون روند مردم اقتصاد را می‌سازند.

زینی‌وند تصریح کرد: ساختار جمهوری اسلامی به ‌گونه‌ای است که زمینه بالندگی را برای همه مردم فراهم کرده است و حتی در دورافتاده‌ترین و محرومترین نقاط کشور راه را برای همه باز کرده است. سردار سلیمانی فقط یک نمونه از نظام جمهوری اسلامی است و نظام استراتژیکی او اگر امروز نبود جغرافیای اسلام دچار مشکل شده بود.

 

انتهای پیام
captcha