به گزارش ایکنا، نشست خبری فیلم سینمایی «لایههای دروغ»، ساعاتی پیش با حضور عوامل در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
در این جلسه مطبوعاتی رامین سهراب، کارگردان و بازیگر، محسن صرافی، تهیه کننده، نادر فلاح، ونوس کانلی، مجید سعیدی، جسیکا ولف و ارسلان قاسمی، بازیگران، تینا سهیلی، طراح لباس، شیوا اکبری، طراح صحنه و علی کیان ارثی صدابردار حضور داشتند.
سهراب در ابتدای این جلسه اظهار کرد: میدانستم فیلمسازی در حوزه ژانر اکشن بسیار سخت است، چون تجربه اول چنین فیلمهایی است. البته من هیچگاه نگفتم در پی ساخت اولین فیلم اکشن هستم بلکه میخواهم این سینما را احیا کنم. بعد از جمشید هاشمپور، متاسفانه سینمای اکشن را فراموش کردیم و امیدوارم این فیلم قدمهای آغازین برای احیای این ژانر باشد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا در این فیلم از زبان انگلیسی استفاده زیاد شده است؟ بیان کرد: برای اینکه فیلم در اکران بینالمللی بتواند جذابیت لازم را داشته باشد باید زبان انگلیسی آن بیشتر باشد.
کارگردان فیلم لایههای دروغ در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نبود بازیگر دیگری نقش نخست را بازی میکرد؟ چنین توضیح داد: اگر بازیگری در ایران وجود دارد که میتواند حرکاتی که من در فیلم اجرا کردم را انجام دهد با کمال میل، در فیلم بعدیام از آن استفاده خواهم کرد.
وی درباره نقش پلیس چنین توضیح داد: دوست داشتم پلیس فیلم، کاریزمای خوبی برای مخاطب بینالمللی داشته باشد برای همین خوشحالم کامران تفتی توانست به خوبی از اهدای این نقش برآید.
سهراب در پاسخ به این سوال که آیا در این فیلم سرمایهاش باز خواهد گشت؟ بیان کرد: این فیلم اکران بینالمللی خواهد داشت، پس مطمئناً سرمایه آن باز خواهد گشت. در ضمن برای احیای سینمای اکشن حاضرم از جیب خود هزینه کنم.
وی درباره سبک کاری خود بیان کرد: لازم نیست در فیلمهای ایرانی تا به این اندازه دیالوگ وجود داشته باشد. دیالوگ کار زیاد سختی نیست بلکه در آوردن صحنههای اکشن کار دشواری است که از عهده هر کسی بر نمیآید. این فیلم از طریق تصویر سعی دارد لحظات و تصاویر جذابی را برای تماشاگر فراهم کند.
این کارگردان تاکید کرد: من تنها پنج سال بیشتر نداشتم که در فیلم «یاران» با بازی جمشید هاشمپور حضور داشتم. از آن زمان به بعد قهرمان من همیشه آقای جمشید هاشمپور بود، برای همین سینمای اکشن را بسیار دوست دارم.
محسن صرافی، تهیهکننده فیلم نیز درباره برخی انتقادات تصریح کرد: برخی انتقادات محترم نیستند بلکه توهین هستند. برای همین به توهین نمیتوان جواب داد. نمیخواهم بگویم کار رامین سهراب بدون ایراد است اما سهراب قدم آغازین را برای احیای سینمای اکشن برداشته است و باید به زحمات او احترام بگذاریم.
این تهیهکننده ادامه داد: مطمئنا این فیلم خواهد توانست در جذب تماشاگر موفق باشد، چون میدانم جوانان و نوجوانان علاقهمند به چنین آثاری هستند. ما پیرامون این مسئله تحقیق کردیم و مطمئناً با استقبال خوب تماشاگران مواجه خواهیم شد.
وی درباره همکاری بنیاد سینمایی فارابی گفت: حمایت فارابی از این فیلم تنها بحث مالی نبود، بلکه در دیگر مباحث معنوی نیز این مرکز کمکهای خود را انجام داده است، به ویژه در حوزه بینالملل و همکاری بین ایران و فنلاند، فارابی کمکرسان فیلم بود.
صرافی با تشکر از هیئت انتخاب تاکید کرد: همانگونه که گروه سازنده جسارت کرد و اولین قدم را در احیای سینمای اکشن برداشت، از هیئت انتخاب نیز بابت انتخاب چنین کاری کمال تشکر را دارم، چون نزدیک به دو دهه است ما در جشنواره فیلم فجر کار اکشن نداشتیم.
جسیکا ولف، بازیگر فیلم نیز درباره تجربه حضور در ایران اظهار کرد: خیلی خوشحالم در ایران هستم، چون مردم این سرزمین با آغوش باز از من پذیرایی کردند و بهترین انرژی را دادند، خوشحالم در چنین کاری حضور داشتم و امیدوارم این تجربه باز هم تکرار شود.
نادر فلاح، دیگر بازیگر فیلم درباره حضورش در فیلم تصریح کرد: سینما مجموعه ای از ژانرهاست. دلیل حضورم در فیلم کیفیت کار کارگردان است. پس برایم جذاب بود تا کاری که او میکند را روی پرده سینما ببینم. من در هر فیلمی که بازی کنم از آن دفاع میکنم و بابت حضور در این کار نیز بسیار راضی هستم.
مجید سعیدی، دیگر بازیگر فیلم هم درباره حضورش در نقشهای منفی گفت: من ۲۷ سال است در سینما کار میکنم و از همان ابتدا نیز با نقشهای منفی شروع کردم. در ضمن باید بگویم چون نقشهای منفی چالش بیشتری دارد، ترجیحم این است نقشهای منفی را بازی کنم.
انتهای پیام