کد خبر: 4035024
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۱

۱۸ پروژه آموزشی در خراسان‌جنوبی به بهره‌برداری رسید

۱۸ پروژه آموزشی با ۷۳ کلاس درس در خراسان‌جنوبی همزمان با هشتمین روز از دهه فجر و از طریق ارتباط تصویری با معاون اول رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

 افتتاح پروژه‌های آموزشی در خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، طی مراسمی از روز گذشته، 19 بهمن‌ماه، ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس از طریق ارتباط تصویری معاون اول رئیس‌جمهور با استان‌های مختلف افتتاح شد که سهم خراسان جنوبی ۷۳ کلاس درس است.

محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در این آیین گفت: این ۱۸ پروژه، با اعتبار ۳۶ میلیارد تومان همزمان با ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس در سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: علاوه بر پروژه‌های بهره‌برداری شده در بهمن امسال و دهه فجر، اکنون ۱۹۹ پروژه با ۵۰۰ کلاس درس در این استان در دست اجراست.

واقعی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصدی همه این پروژه‌ها بخش زیادی از آنها در مهر سال آینده بهره‌برداری خواهد شد.

انتهای پیام
captcha