به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جواد گائینی، رئیس گروه تجاریسازی و امور فناوری این پژوهشگاه طی سخنانی، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۶۲۰ عنوان اثر از سوی پژوهشگاه منتشر شده است که از این آثار عرضه شده در نمایشگاه کتاب، ۴۸ عنوان در سال ۱۴۰۰ منتشر شده و سه عنوان چاپ اولی نیز مربوط به سال ۱۴۰۱ است.
وی با بیان اینکه کتابهای پژوهشگاه در حوزه علوم اسلامی و انسانی است، ادامه داد: در سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ عنوان اثر در انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تجدید چاپ شده است.
رئیس گروه تجاریسازی و امور فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نمایشگاه کتاب تهران در دو بخش حضوری و مجازی شرکت دارد و به دلیل اینکه یک ناشر تخصصی علوم اسلامی انسانی بهشمار میرود و بیشتر کتابهای منتشر شده منابع و متن درسی دانشگاههای کشور هستند، پژوهشگاه در بخش حضوری، هم در سالن عمومی و هم در سالن دانشگاهی غرفه دارد.
وی بیان کرد: بازدیدکنندگان نمایشگاه چه در بخش حضوری و چه در بخش مجازی میتوانند علاوه بر بن کتاب، آثار پژوهشگاه و به ویژه آثار منتشر شده از سال ۱۳۹۸ به بعد را با تخفیف خریداری کنند.
گائینی گفت: پژوهشگاه در ۱۲ رشته علوم انسانی و اسلامی شامل رشتههای علوم تربیتی، روانشناسی، جامعهشناسی، مدیریت، اقتصاد، تاریخ، حقوق و فقه اجتماعی، فلسفه و کلام، فلسفه علوم انسانی، علوم سیاسی، ارتباطات و آیندهپژوهی و قرآنپژوهی آثار خود را در نمایشگاه کتاب تهران عرضه میکند.
یادآور میشود، سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشتماه در مصلی امام خمینی(ره) تهران بهصورت حضوری برگزار میشود؛ همچنین این نمایشگاه بهصورت مجازی از روز گذشته ۱۸ اردیبهشتماه افتتاح شده و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت KETAB.IR کتابهای مورد نظر خود را جستوجو و از ۲۱ اردیبهشتماه خرید خود را انجام دهند که ارسال کتابها نیز رایگان است.
انتهای پیام