به گزارش ایکنا، گروه اجتماعی این خبرگزاری طی هفتهای که گذشت، اخبار مهمی با تیترهای؛ افتتاح یازدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر، چند قدم تا پیروزی عقل بر نفس در قربانگاه، طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی در صف دوفوریتیهای مجلس، تشکیل دبیرخانه رویداد گوهرشاد در سازمان منطقه آزاد انزلی، اجرای جشنهای عید غدیر در ۱۱۰ نقطه تهران، برگزاری نشست تخصصی وعاظ و نخبگان تبلیغی کشور، سیاستهای کلی ابلاغی رهبری چراغ راه تأمین اجتماعی است، طرح ویژه عفاف و حجاب چیست و چه بخشهایی دارد، برپایی اجتماع «مهر فاطمی» در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی، ممنوعیت ورود سگها به پارکها براساس قانون است، برگزاری مراسم تجلیل از بانوان عرصه عفاف و حجاب، اجتماع «دختران انقلاب» در حمایت از حجاب، شعار ۴۲ سالگی جهاد دانشگاهی اعلام شد، نشانی پایگاههای واکسیناسیون کرونا در تهران، چرا روند کرونا افزایشی شد و خبرنگاران تحت پوشش صندوق هنر مشمول قانون سخت و زیانآور نمیشوند را منتشر کرد که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم.
افتتاح یازدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر
مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر روز شنبه، ۱۸ تیرماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجید امامی، رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و جمعی از فعالان عرصه مد و لباس در برج میلاد سالن همتا برگزار شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم و پس از بازدید از نمایشگاه این جشنواره و گفتوگو با فعالان عرصه مد و لباس کشور، گفت: این نمایشگاه که بخش اول کار آن امروز افتتاح شد، نگاه فرهنگی دولت مردمی را به مقوله عفاف نشان میدهد؛ ما نگاهمان به این موضوع، تاریخی و مبتنی بر هویت ملی ایرانی ـ اسلامی است.
اسماعیلی با تأکید بر اینکه از همه فعالان عرصه مد و لباس حمایت میکند، گفت: این موضوع را مبتنی بر مسیر تاریخی روشن جلو میبریم و اجازه دوقطبی سازی در این حوزه را به بدخواهان مردم ایران نمیدهیم.
چند قدم تا پیروزی عقل بر نفس در قربانگاه
گروه اجتماعی ایکنا طی هفته گذشته نسبت به انتشار گفتوگویی با حجتالاسلام والمسلمین مرتضی ادیبیزدی، دبیر جامعه مبلغین در رابطه با راههای رسیدن به تقرب الهی و چگونگی ذبح نفسانیت برای رسیدن به رضای حضرت حق اقدام کرد که در بخشهایی از این گفتوگو آمده است: «آنهایی که به دنیا و زرق و برق آن دل میبندند و بر اثر این دلبستگی مقابل خداوند و احکام الهی میایستند، بازندگان واقعی هستند. حضرت ابراهیم(ع) زمانی که فرزند خود را به مذبح آوردند و گفتند پسرم باید دست و پای تو را ببندم تا زمانی که اوداج اربعه(رگهای چهارگانه) تو بریده میشود، دست و پا نزده و راحتتر جان از بدنت خارج شود. حضرت اسماعیل(ع) به پدر کمک کرد و سر طناب را گرفت. یک طرف طناب دست پدر و یک طرف طناب در دست حضرت اسماعیل(ع) بود. فرزند دلبند حضرت ابراهیم(ع) از پدر میخواست که طناب را محکمتر ببندد و آن چیزی که مدنظر دارد اعمال کند.
زمانی که حضرت ابراهیم(ع) در آن گرمای طاقتفرسا مشغول بستن دست و پای حضرت اسماعیل(ع) بودند، عرق فراوانی از بدن مبارکشان خارج شده بود و از پیشانی ایشان مانند نهر آبی عرق سرازیر میشد؛ حضرت اسماعیل(ع) با مشاهده چنین صحنهای با سرآستین خود عرقهای پدر را پاک کردند و فرمودند: «جانم به فدایت ای پدر، امتحان سختی برای شما پیش آمده است اما توکلت به خدا باشد، اوست که شاهد و ناظر اعمال و رفتار ماست».
برای مطالعه کامل این گفتوگو اینجا کلیک کنید!
طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی در صف دوفوریتیهای مجلس
سردار محمد زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی در گفتوگو با ایکنا، در رابطه با سرنوشت طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی که در اختیار هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی قرار دارد، اظهار کرد: موضوع طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی از یک سال و نیم گذشته در دستور کار سازمان بوده و در حال پیگیری است. پس از ارائه طرح به مجلس شورای اسلامی، مسئولان مجلس، بررسی طرح را به دو بخش مرکز پژوهشها و کمیسیون امنیت ارجاع دادند.
وی با بیان اینکه بحث در رابطه با طرح در مرکز پژوهشهای مجلس به جلسات کارشناسی و چالش رسید، تصریح کرد: کلاً دو بند برای طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی وجود دارد اما در بحثهای کارشناسی ۱۱۰ صفحه تحلیل برای آن نوشته شده بود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی در صف تصویب طرحهای دوفوریتی مجلس شورای اسلامی قرار دارد، گفت: به توفیق الهی این طرح تا پایان سال جاری به تصویب نهایی خواهد رسید.
تشکیل دبیرخانه رویداد گوهرشاد در سازمان منطقه آزاد انزلی
افسانه خادمی، مسئول برگزاری رویداد گوهرشاد در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در رابطه با رویداد فرهنگی گوهرشاد، اظهار کرد: فقدان سند جامع و عدم ترسیم چشمانداز فرهنگی متناسب با ساختار جمعیتی، غفلت در توجه به اسناد بالادستی و سیاستهای کلی در مدیریت فرهنگی و قصور در نظارت و اجرا از عوامل مهم وضع موجود و آشفتگیهای به وجود آمده است.
خادمی تصریح کرد: به همت معاونت فرهنگی دبیرخانه و همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی برای ایجاد هماهنگی بیشتر و اطلاعرسانی بهتر، دبیرخانه رویداد گوهرشاد در سازمان منطقه آزاد انزلی تشکیل شده است و ویژه¬برنامه¬هایی متنوع در قالب تجلیل، همایش، نشستهای تخصصی، سخنرانی، نمایشها و اجرای میدانی با حضور متخصصان، صاحبنظران، هنرمندان، سخنرانان مطرح کشوری و استانی، مردم-نهادها، تولیدکنندگان برتر و شرکتهای دانشبنیان اجرا خواهد شد.
اجرای جشنهای عید غدیر در ۱۱۰ نقطه تهران
نشست خبری تشریح ویژه برنامههای عید غدیر در تهران بزرگ روز ۲۰ تیرماه با حضور سردار حسنزاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ برگزار شد.
در ابتدای این نشست، سردار حسنزاده طی سخنانی اظهار کرد: دو برنامه و مناسبت ویژه در پیش رو داریم. هفته عفاف و حجاب و دهه امامت و ولایت که برای هر کدام از این مناسبتها برنامههای ویژهای در نظر گرفته شده است.
فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ خبر داد: در شب عید غدیر دو برنامه شاد در ۱۱۰ نقطه و کانون اصلی شهر تهران برپا و سپس مراسم نورافشانی اجرا میشود.
برگزاری نشست تخصصی وعاظ و نخبگان تبلیغی کشور
نشست تخصصی وعاظ و نخبگان تبلیغی کشور روز ۲۰ تیرماه در آستان مقدس امامزاده صالح(ع) برگزار شد.
در ابتدای این نشست، وعاظ حاضر در نشست به بیان نکاتی در مورد ضرورت تبلیغ و ترویج واقعه غدیر پرداختند و پس از بیان این نظرات، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به ضرورت بحثهای مفهومی، اظهار کرد: بقاع متبرکه و امامزادگان فضاهای کالبدی بوده که پرچمدار ولایت و امامت در جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی با تشکر از مبلّغان برای حضور در این نشست، افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی مشاهده میکردم که چگونه با امام راحل(ره) مقابله میکردند. امام خمینی(ره) تعلیم و تربیتیافته حوزه علمیه و مکتب اهل بیت(ع) بودند.
سیاستهای کلی ابلاغی رهبری چراغ راه تأمین اجتماعی است
نشست خبری میر هاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اصحاب رسانه روز دوشنبه ۲۰ تیرماه و در اولین روز از هفته تأمین اجتماعی در ساختمان این سازمان برگزار شد.
میر هاشم موسوی ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر اظهار کرد: تأمین اجتماعی یک سازمان اقتصادی و اجتماعی گسترده است که بیش از ۱۸ نوع خدمت بیمهای و درمانی انجام میدهد و بیش از ۱۴۰ هزار کارمند دارد و بهعنوان دستگاه عمومی بیمهای به آحاد جامعه خدمترسانی میکند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به سیاستهای تأمین اجتماعی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری، گفت: مقام معظم رهبری راهبردهای مقابله با چالشها را در حوزه رفاهی و تأمین اجتماعی ترسیم کردهاند که این سیاستها چراغ راه ما در حوزه تأمین اجتماعی خواهد بود.
طرح ویژه عفاف و حجاب چیست و چه بخشهایی دارد
گروه اجتماعی در هفته گذشته گفتوگویی را با حجتالاسلام والمسلمین سامان هادیپور، معاون مهندسی فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در مورد برنامههای این ستاد به ویژه طرح حجاب و عفاف منتشر کرد که در بخشهایی از آن آمده است: «ستاد با فوریتهایی مواجه شده است؛ دشمنان و تیم رسانهای آنها به صراحت وارد این کارزار شدهاند و دختران جامعه اسلامی را در مورد مسئله حجاب به گونهای تحریک میکنند که در برابر نظام بایستند.
دشمن حوزه حجاب و عفاف را یکی از خاکریزهای مقدم جنگ نرم قرار داده است؛ چراکه خوب میداند که اگر حجاب در جامعه اسلامی ضعیف شود و بانوان مسلمان در این زمینه دچار ضعف شوند، بیبند و باری اخلاقی ایجاد و نیز نهاد خانواده دچار آسیب و تزلزل میشود. ستاد با رصد موضوع به این جمعبندی رسید که ولو اینکه حجاب مانند عدالت اجتماعی اولویت ما نیست، اما فوریت امروز جامعه است. در این باره دشمن در حال ویران کردن خاکریزی است تا به دنیا نشان دهد که از خط قرمز نظام اسلامی عبور کرده است.
در چنین فضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور مورد مطالبه عموم مردم مؤمن و متدین کشور است. همانگونه که مردم در موضوع گشت ارشاد مسئولان از ستاد توقع حمایت دارند، جمع کثیری از مردم و خانواده شهدا نیز در رابطه با موضوع حجاب و عفاف از ستاد مطالبه میکنند. بیش از ۲۰۰ هزار جوان رشید این مرز و بوم جان خود را در نبرد با دشمنان اسلام از دست دادند و به شهادت رسیدند تا احکام اسلام که حجاب و عفاف نیز یکی از آنهاست، پابرجا بماند. همچنین موضوع مهمی که در وصیتنامه شهدا بدان توجه و توصیه شده، حجاب و عفاف است. شهدای ما جان خود را در راه خدا و اسلام فدا کردند تا ایران اسلامی جامعهای عفیفانه و با رنگ و بوی امام زمان(عج) باشد».
برای مطالعه کامل این گفتوگو اینجا کلیک کنید!
برپایی اجتماع «مهر فاطمی» در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی
اجتماع «مهر فاطمی» روز سهشنبه، ۲۱ تیرماه از ساعت ۱۰ به همت سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ و در راستای بزرگداشت عید غدیر و تبیین فرهنگ عفاف و حجاب در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، سردار حسن حسنزاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران طی سخنانی به تبیین اهمیت مقوله حجاب و عفاف در کشور پرداخت.
در ادامه این مراسم نیز حجتالاسلام علیزاده، نماینده ولی فقیه در سپاه تهران در سخنانی به مطالبه بانوان متدین از مسئولان برای مبارزه با هجمه دشمنان به مقوله حجاب و عفاف اشاره کرد.
ممنوعیت ورود سگها به پارکها براساس قانون است
مهدی چمران، رئیس شورای شهر در سخنان مقدماتی خود در هفتاد و هفتمین جلسه این شورا ضمن تبریک عید قربان اظهار کرد: روز ۲۱ تیرماه مصادف با سالگشت حمله به مسجد گوهرشاد و کشتار مردم به دست رضاخان بر سر موضوع حجاب است. در آن واقعه تعدادی زیادی از مردم را در صحن مطهر حرم امام هشتم به مسلسل بستند و هنوز هم مشخص نیست که چه تعداد از مردم شهید شدند و این لکه سیاه و ننگینی در تاریخ به نام خاندان پهلوی است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بحث عفاف و حجاب مطرح شد و، چون حجاب در دین ما واجب است و مردم ما در طول تاریخ مردم عفیف بودهاند، این روز به عنوان روز حجاب و عفاف مطرح شد.
چمران سپس با تسلیت حادثه بعد از ظهر عید قربان در میدان بسیج گفت: متأسفانه کودک چهارسالهای در رمپ و روبل میدان بسیج در میان چمنها سقوط کرده و جان باخت. متأسفانه یک مقداری سر قنات ریزش کرده و متأسفانه کودک را به پایین کشیده است. ضمن اینکه عمق قنات نیز در ابتدا ۳۰ متر بوده که به مرور عمق آن به ۵۰ متر افزایش یافته است. امیدوارم که هیچگاه شاهد چنین حوادثی در شهر نباشیم و این موضوع در شهرداری پیگیری شود؛ اما واقعاً رمپ بزرگراه جای نشستن و رفتوآمد نیست.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره دستورالعمل و متن نامه اخیر نیروی انتظامی مبنی بر ممنوعیت ورود سگها به درون پارکها اظهار کرد: نیروی انتظامی نیز در این بخش بر اساس قانون عمل کرده است.
برگزاری مراسم تجلیل از بانوان عرصه عفاف و حجاب
مراسم تجلیل از بانوان عرصه عفاف و حجاب روز سهشنبه، ۲۱ تیرماه مصادف با روز ملی عفاف و حجاب با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای مراسم، حجتالاسلام حمیدرضا اربابسلیمانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور روحانیت در سخنانی با تبریک ایام دهه ولایت و امامت و اعیاد قربان و غدیر، بیان کرد: اگر بخواهیم از این دو عید بزرگ توصیفی داشته باشیم میتوانیم بگوییم عید قربان، عید دل کندن از وابستگیهاست، همانطور که ابراهیم خلیل(ع) از فرزندش برای خداوند دل کند و خداوند او را اسوه بشریت قرار داد، عید غدیر نیز عید دل بستن به وارستگیهاست، در آن روز بزرگ، پیامبر(ص) در منطقهای به نام غدیر خم، امام علی(ع) را به جانشینی معرفی کرد.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این مراسم با اشاره به دهه امامت و ولایت، گفت: همه روزهای ماه ذیالحجه آکنده از رویدادهای مهم تاریخساز است، از ابتدای آن که روز خانواده و روز ازدواج آسمانی امام علی(ع) و حضرت صدیقه طاهره(س) بود تا بعد از ایام غدیر، مناسبت نزول آیه مباهله و بحث مربوط به سوره «هل اتی» را داریم، همه اینها این ماه را به ماه ویژهای تبدیل کرده است. طی سالهای گذشته برای برنامهریزی دقیق به منظور استفاده از فرصت بزرگی که این ماه در جامعه ما میتواند ایجاد کند، کمی غفلت کردیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه دشمن تلاش میکند مسئله هویتی حجاب و عفاف را به یک مسئله سیاسی تقلیل دهد، گفت: عناصر هویتساز را باید در دست گرفت و بالا برد؛ مسئله پوشش در هویت ایرانی از این سنخ است.
اجتماع «دختران انقلاب» در حمایت از حجاب
همایش «دختران انقلاب» به همت مجموعه مردمی دختران انقلاب روز ۲۱ تیرماه از ساعت ۱۷ در محل ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شد.
این مراسم با حضور خانواده شهیدان اصلانی، همت، زینالدین، حججی، صیاد شیرازی، ابراهیم هادی، احمدی روشن، ذوالفقاری، مرتضی کریمی، قربانخانی، حدادیان، دهقان، غلام کبیری، وصالی، شیرودی، جهانآرا، سیدجعفر حسینی، علی خلیلی، رسول خلیلی، حاتمی، خالقیپور، پاشاپور، پورهنگ، الله کرم، تیموری، حمیدرضا اسداللهی، باکری و امینی برگزار شد.
همچنین، این برنامه که با حضور بانوان به ویژه دختران دهههای هشتاد و نود همراه بود، با همخوانی سرود «سلام فرمانده» همراه شد.
شعار ۴۲ سالگی جهاد دانشگاهی اعلام شد
در حالی به چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی نزدیک میشویم که از ابتدای امسال که بانام «سال تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری شده است، گذر از موانع با باور توان علمی جوانان این مرزوبوم با سرعت بیشتری در دستور کار این نهاد قرارگرفته است؛ نهادی که از بطن انقلاب فرهنگی برآمد و در سایه اعتقاد و ایمان به توانایی ایرانی در پرتو ایمان و با مجاهدت، سختکوشی و ابتکار در شرایط تحریم به کارهای دشوار و خطیری در عرصه فناوری و فرهنگ مبادرت ورزید.
مطابق سنوات گذشته، امسال هم در آستانه فرارسیدن سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی، شعار این نهاد تعیین و اعلام شد؛ بر این اساس «جهاد دانشگاهی، زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران» شعار ایام سالگرد امسال خواهد بود.
نشانی پایگاههای واکسیناسیون کرونا در تهران
افزایش ابتلا و فوتیهای کرونا و نارنجی و قرمز شدن شهرهای آبی و زرد کشور موجب شد مسئولان وزارت بهداشت بر لزوم تزریق دز یادآور واکسن کرونا تأکید و از مردم بخواهند در صورتی که پنج تا شش ماه از تزریق آخرین دز واکسن کرونای آنها گذاشته به مراکز تزریق واکسن مراجعه و دز یادآور تزریق کنند.
بر این اساس مردم پایتخت میتوانند برای انجام واکسیناسیون کووید-۱۹ و تزریق دز یادآور به پایگاههای تجمیعی فعال واکسیناسیون کرونا به آدرس زیر مراجعه کنند:
۱. پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید۱۹ کلینیک جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران. نشانی: خیابان انقلاب، خیابان ابوریحان، تقاطع خیابان شهید نظری پلاک ۶۶ کلینیک جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران. شماره تماس: ۶۶۴۸۸۹۷۱، ۲. سامانه۱۳۷ (سوله بعثت) نشانی: اتوبان بعثت، ضلع شمال غرب پارک بعثت، خیابان بخارایی، نبش خیابان سمیعی. شماره تماس: ۵۵۱۸۵۲۷۱، ۳. پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ سایت شهید امامی (پایگاه سلامت شماره ۱ ثلاث) نشانی: میدان راه آهن ابتدای خیابان شوش، نرسیده به سه راه وحدت اسلامی جنب اورژانس تهران. شماره تماس: ۵۵۶۸۵۹۵۲، ۴. پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید۱۹ سوله بحران الزهرا(ع) نشانی: خیابان نواب، خیابان بریانک، نرسیده به میدان بریانک، انتهای کوچه محبی. شماره تماس: ۵۵۷۸۶۰۰۵
۵. پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ پیراپزشکی (ساختمان دانشکده دندانپزشکی) نشانی: بلوار کشاورز، خیابان قدس، ساختمان قدیم دانشکده دندانپزشکی. ۶. پایگاه تجمیعی اشراق تهرانپارس نشانی: تهرانپارس، خیابان جشنواره فرهنگسرای اشراق. ۷. پایگاه تجمیعی کردستان نشانی: بزرگراه کردستان. ۸. پایگاه بهاران واقع در مرزداران دانشگاه علوم پزشکی ایران. همچنین علاوه بر پایگاه های تجمیعی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت نیز در حال حاضر خدمات واکسیناسیون ارائه میدهند.
چرا روند کرونا افزایشی شد
گروه اجتماعی در هفته گذشته نسبت به انتشار گفتوگویی با حسین کرمانپور، رئیس اورژانس بیمارستان سینا در رابطه با تشریح دلایل بروز شرایط جدید کرونا در ایران و راهکارهای مقابله با شرایط کنونی اقدام کرد که در بخشهایی از آن آمده است: « ترکیبی از دلایل موجب افزایش ابتلا به کرونا در ایران شده است. اولین مسئله عدم رعایت پروتکلهاست. عموم مردم و حتی کادر درمان نسبت به رعایت پروتکلها سست شدهاند. مسئله دوم که بسیار مهم است و شاید کمتر به آن پرداخته میشود، تزریق دز یادآور واکسن کروناست.
ثابت شده است که واکسیناسیون نقش مهمی در مقابله با کرونا دارد. براساس مقالاتی که تاکنون منتشر شده، دو تا چهار هفته بعد از تزریق واکسن در بدن ایمنی ایجاد میشود و ایمنی ایجاد شده چهار تا پنج ماه در بدن باقی میماند و بعد از حدود پنج ماه ایمنی ایجاد شده شروع به افت میکند و در ماه ششم به حداقل خود و حتی گاهی به صفر میرسد و عملاً واکسن اثربخشی خاصی ندارد؛ به همین دلیل توصیه میشود که واکسن یادآور زده شود تا ایمنی جدید ایجاد شود.
در دی و بهمنماه ۱۴۰۰ میزان واکسیناسیون مطلوب بود اما اکنون دوره پنج ماهه اثربخشی کرونا از بین رفته و نه تنها در ایران بلکه در جهان شاهد افت و نزول سیستم ایمنی بدن مردم هستیم و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز در کنار این مسئله موجب افزایش تعداد مبتلایان شده است».
برای مطالعه کامل این گفتوگو اینجا کلیک کنید!
خبرنگاران تحت پوشش صندوق هنر مشمول قانون سخت و زیانآور نمیشوند
مهرداد قریب، معاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی، ۲۰ تیرماه در نشست خبری هفته تأمین اجتماعی گفت: خبرنگارانی تحت پوشش صندوق اعتباری هنر هستند و حق بیمه پرداخت میکنند، مشمول قانون سخت و زیانآور نمیشوند.
قریب در ادامه بیان کرد: از آنجا که این افراد کارفرمای مشخص ندارند، مشمول قانون مشاغل سخت و زیانآور نمیشوند؛ این افراد به صورت توافقی حق بیمه ۱۲ ،۱۴ و ۱۸ درصدی پرداخت میکنند که ۱۰ درصد این مبلغ توسط صندوق بیمه هنرمندان پرداخت میشود.
وی در خصوص خبرنگارانی که کارفرمای مشخص دارند، اظهار کرد: این افراد، مشمول قانون کار میشوند و از همین رو، هر سال خدمت برای آنها یک و نیم سال محاسبه میشود و در زمان بازنشستگی ملاک عمل برای پرداخت مستمری قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام