کد خبر: 4074725
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶

ارسال کمک‌های ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به مناطق سیل‌زده چهارمحال‌وبختیاری

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از تهیه و ارسال اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان در مناطق بارده، اردل و چلگرد خبر داد.

ارسال کمک‌های ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به مناطق سیل‌زده چهارمحال‌وبختیاری

ارسال کمکها به مناطق سیلزده

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمود ابراهیمی، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) استان ۹ مرداد ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع سیل در روزهای اخیر در استان که خسارت‌های مالی فراوانی را برای مردم در پی داشته است، اظهار کرد: با حمایت قرارگاه جهادی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، تعداد سه هزار انواع کنسرو، گوشت شتر و گوشت گوساله تهیه و به مردم مناطق سیل‌زده ارسال شد.

وی ادامه داد: تعدادی چادر، ۶۰۰ تخته پتو و دو هزار آب معدنی، ۳۰ دست چکمه و ۳۰ دست بادگیر از دیگر اقلامی بود که برای مناطق سیل‌زده استان ارسال شده است.

ابراهیمی گفت: سه آشپزخانه مرکزی جهت طبخ و ارسال غذا برای نیروهای جهادی و مردم مناطق سیل‌زده در بارده، اردل و چلگرد راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام
captcha