به مناسبت هفته قرآن و عترت و نماز در مدارس محفل «انس با قرآن کریم» ویژه دانش آموزان با حضور امام جمعه بندرگز و برخی مسئولان شهرستانی امروز، ۱۹ آذر در مسجد جامع شهرستان بندرگز برگزار شد.
به گزارش ایکنا از گلستان، محفل«انس با قرآن کریم» ویژه دانشآموزان با حضور امام جمعه بندرگز، رئیس سازمان تبلیغات و رئیس آموزش و پرورش شهرستان و جمعی از علما، اقشار مردم امروز، ۱۹ آذر در مسجد جامع شهرستان بندرگز برگزار شد.
این محفل قرآنی به مناسبت هفته قرآن و عترت با هدف نهادینه شدن فرهنگ فراگیری و تلاوت قرآن در بین نسل نوجوان و شناسایی استعدادها ویژه دانش آموزان برگزار شد.
در این مراسم معنوی رضا حسنیعلی و رضا دایی از قاریان شهرستانی و جواد شاهینی از قاریان استانی به قرائت زیبای قرآن پرداختند و اجرای گروه تواشیح و نیایش توسط دانشآموزان مدرسه ایمان و همچنین اقامه نماز جماعت و اهدای جوایز به دانش آموزان محفل قرآنی از دیگر برنامههای این مراسم بود.
انتهای پیام