به گزارش ایکنا، گروه اجتماعی این خبرگزاری طی هفتهای که گذشت، اخبار مهمی با تیترهای؛ برگزاری مراسم سی و هشتمین سالروز تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش ملی «سیره علوی»، انتشار فراخوان بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز، برگزاری آئین تجلیل از پژوهشگران برگزیده آموزش و پرورش، سبک زندگی هیئتی؛ الگوی تمدن شیعی، وزارت ارشاد، رتبه دوم درگاه ملی مجوزها را کسب کرد، برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، محافل مذهبی زنانه؛ منابع پنهان حل مسائل اجتماعی، ۲۸ دوره اجلاس سراسری نماز چه دستاوردهایی داشته است، برگزاری آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری، واریز زودتر از موعد یارانهها با «شبکه ملی اعتبار»، جهاددانشگاهی در جمع برترینهای نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، حکمرانی را در سیاستگذاری خلاصه کردهایم، بررسی نقش موزهها در ایجاد پایداری اجتماعی، آغاز ثبتنام پزشکان حج ۱۴۰۲ و سواد رسانهای و تکنولوژی جعل عمیق را منتشر کرد که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم.
سالروز تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور روز ۱۹ آذر در مراسم سی و هشتمین سالروز تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی که با عنوان همایش گام دوم شورای عالی انقلاب فرهنگی در مسیر تحول در محل تالار وحدت برگزار شد، اظهار کرد: رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه علم و فرهنگ چراغ راه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی افزود: برای دستیابی به تحول در حوزه فرهنگ لازم است تا به آنچه تاکنون در این زمینه انجام شده و فاصله آن با وضعیت مطلوب به خوبی دقت کرده و آن را مورد بررسی قرار دهیم. برای آنکه بتوانیم نسبت به عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار نظر کنیم باید به اسناد بالادستی، نگاه امام(ره) به اهداف شورا و بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورا و انتظارات ایشان بنگریم.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی ادامه داد: با این بررسی میتوان به این نتیجه دست یافت که چه بخشهایی در حوزه فرهنگ موفق بوده و چه بخشهایی نیز در این زمینه کاستی داشته و این کاستیها باید به سرعت جبران شود. هر کدام از واژههای شورای عالی انقلاب فرهنگی دارای اقتضایی هستند و تمامی فرهنگیان و مسئولان فرهنگی باید نسبت به حفظ و ارتقای فرهنگ انقلاب اقدام کرده و بکوشند.
تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش «سیره علوی»
دوازدهمین همایش علمی «سیره علوی» با رویکرد جهاد تبیین و شعار سال برگزار میشود. مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه این همایش ۲۰ دی اعلام شده بود که به دلیل استقبال پژوهشگران و دانشجویان تا ۱۳ بهمن تمدید شده است.
این همایش ملی در دو محور شامل «جهاد تبیین در آیینه سیره علوی» و شعار سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» برگزار میشود که موضوعات محور اول شامل سیره عملی امام علی(ع) در جهاد تبیین، الزامات جهاد تبیین در نهجالبلاغه و سیره علوی، بصیرت، دشمنشناسی و استکبارستیزی، جهاد تبیین و تربیت اسلامی، جهاد تبیین و تربیت شهروندی، جهاد تبیین و تربیت سیاسی، جهاد تبیین و حجاب و عفاف، جهاد تبیین و وظایف اقشار جامعه، جهاد تبیین، ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی، ظرفیتها و قابلیتهای موجود در راستای تحقق اهداف و اقدامات جهاد تبیین، آسیبشناسی و موانع اجرایی جهاد تبیین و سایر موارد با محوریت جهاد تبیین با استناد به سیره و گفتار علوی، هستند.
بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز
حامد صالحی، مدیر روابط عمومی ستاد اقامه از انتشار فراخوان بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان «نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده» خبر داد و موضوعات این فراخوان را در ۱۷ بخش برشمرد و گفت: نقش معلم در پيوند نماز و مدرسه، ارائه الگو برای جايگاه معلم و رابطه نماز، مدرسه و خانواده، نماز و نقش معلم در تجربه زيسته معلمان و نقش فناوری و فضای مجازی در پيوند معلم، نماز و مدرسه از جمله موضوعات این فرخوان است.
وی در ادامه، نقش ساحت زيباشناسی و هنر در تسهيل پيوند نماز با مدرسه و مسجد، پيوند نماز با عناصر برنامه درسي تربيت معلم، نقش بصیرت و تدبر در عمق بخشی به پيوندهای نماز با اركان مدرسه، معلم، نماز، مدرسه و تربيت اجتماعی و ایدههای عملی در شیوههای دعوت دانشآموزان به نماز در مدارس و مساجد از دیگر موضوعات جشنواره اعلام کرد.
صالحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قالبهای شرکت در فراخوان گفت: علاقهمندان میتوانند در قالبهای ایده، تجربه و مقاله آثار خود را تا۲۵ دیماه سال جاری به دبیرخانه اجلاس از طریق سامانه www.noor.namaz.ir ارسال کنند.
تجلیل از پژوهشگران برگزیده آموزش و پرورش
آئین تجلیل از پژوهشگران برگزیده آموزش و پرورش روز یکشنبه ۲۰ آذر با حضور یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حجتالاسلام والمسلمین لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی در این مراسم بیان کرد: در هفته پژوهش برنامههایی برای ارائه پژوهشها پیشبینی شده است که باید در طول سال هم این برنامهها ادامه داشته باشد. این تواناییها یعنی تبدیل علم و دانش به فناوری که در شما دانشآموزان تجلی یافته است و این نهایت افتخار است.
وی ادامه داد: در این مراسم باید دانشآموزان از ما سوأل کنند زیرا آنها عامل هستند و ما در مقام پاسخ دهنده هستیم. آنها با ابزار محدود تولیداتی داشتند که سبب تحیر و تعجب میشود. اگر جامعه دانشبنیان نباشد، تولید نداریم و اگر تولید نداشته باشیم اشتغال هم نداریم.
سبک زندگی هیئتی؛ الگوی تمدن شیعی
مجموعه وبینارهای تخصصی ایام فاطمیه تحت عنوان «خانه مادری» با موضوع «هیئت برای همه» با سخنرانی حسین قرایی، مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما، روز ۲۰ آذرماه به همت هیئت تشکلهای دینی برگزار شد.
حسین قرایی، کارشناس برنامه در این نشست بیان کرد: هیئت به مثابه یک رسانه ریشهدار مانند شعر است. باید در رابطه با شعر مذهبی بسیار صحبت کرد زیرا هیئت، جایگاه رشد اشعار مذهبی بوده است. از قدیم تاکنون کسانی که برای اهلبیت(ع) شعر گفتهاند، سبب شکوه شعر مذهبی شدهاند.
وی با بیان اینکه شاهد شتابدهی و ضریبدهی شعر بودهایم، اظهار کرد: از همین روی هیئتهای مذهبی سبب ارتقاء بسیاری از هنرها شده است. ما در رسانه هیئت با مخاطب مواجه هستیم در نتیجه باید مخاطبشناسی بدانیم. هیئت در پی درست کردن انسانها است در نتیجه استراتژی جذب افراد باید بسیار جدی دنبال شود.
وزارت ارشاد؛ رتبه دوم درگاه ملی مجوزها
حامد حاجیملامیرزایی، رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی با اعلام این خبر گفت: این برتری در حالی به دست آمد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از شهریور امسال با اتصال هشت سامانه اعطای مجوز از ۱۶ مجوز اعلام شده توسط هیئت مقرراتزدایی در مرحله نخست به درگاه ملی مجوزها متصل شده است.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی افزود: اتصال هشت سامانه مجوزدهی دیگر مربوط به سازمانهای تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری شده است که اکنون در مراحل پایانی اتصال به درگاه قرار دارند.
وی با بیان اینکه از زمان اتصال وزارت فرهنگ به درگاه ملی مجوزها، همه درخواستهای صدور مجوز صرفاً از طریق این درگاه، ارسال و نتیجه هر مرحله از فرآیندِ بررسی درخواست تا زمان صدور مجوز، به درخواستکننده مجوز از طریق سامانه اطلاعرسانی میشود، از ارسال بیش از سه هزار درخواست صدور مجوز از وزارت فرهنگ به این درگاه خبر داد.
تکریم و معارفه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی
مراسم تکریم و معارفه جمال رحیمیان و علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون پیشین فرهنگی و سرپرست جدید معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی روز ۲۱ آذر، در محل این معاونت برگزار شد.
در این مراسم، جمال رحیمیان، معاون سابق فرهنگی جهاد دانشگاهی در ابتدای صحبت خود با اشاره به نهجالبلاغه و نامه حضرت امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر، بیان کرد: توفیق شد از ۱۳ آذر ۱۴۰۰ تا ۱۳ آذر ۱۴۰۱ در حوزه معاونت فرهنگی خادم دوستان فرهنگی جهاد و در خدمت حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور باشم.
وی ادامه داد: این یک سال پر از فراز و نشیب بود و دوران کمنظیر و سختی را پشت سر گذاشتیم. یکی از این سختیها بحث حذف جهاد دانشگاهی و ۱۱ نهاد دیگر از شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. از دیگر سختیها میتوان به حضور سه رئیس جهاد دانشگاهی در طول این مدت اشاره کرد. همچنین رویداد نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی که دغدغهای بود و باعث شد نتوانم آنطور که باید با حواس جمع به طرحریزی اساسی در حوزههای زیرساختی مبانی فرهنگی بپردازم.
در ادامه مراسم علیرضا کلانتر مهرجردی، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی نیز با بیان اینکه هیچگاه نباید حوزه فرهنگی را رها کرد، گفت: امروز اگر ایدهای داریم باید در حوزه فرهنگی ارائه دهیم چرا که دلبستگی عمیقی به این حوزه داریم و باید در این مسیر باشیم تا کارها را به خوبی پیش ببریم.
وی با اشاره به نامه امام علی(ع) به مالک اشتر اظهار کرد: جمهوری اسلامی با شرایط جدیدی مواجه است و جهاد هم به عنوان ساختار مولود انقلاب در ساختار جمهوری اسلامی قرار دارد و باید برای شرایط جدید برنامهریزی داشته باشد. در نامه حضرت امیر(ع) به مالک اشتر چهار نکته مهم جهاد با دشمن، جمعآوری خراج برای اداره جامعه(موضوع اقتصاد)، عمران و آبادانی بلاد و روابط انسانها با یکدیگر اشاره شده است که موضوع روابط انسانها همان حوزه فرهنگ است.
محافل مذهبی زنانه؛ منابع پنهان حل مسائل اجتماعی
مجموعه وبینارهای تخصصی ایام فاطمیه با عنوان «خانه مادری» با موضوع «محافل خانگی زنانه» با سخنرانی تابعی، کارشناس حوزه بانوان از سوی هیئت تشکلهای دینی برگزار شد.
تابعی طی سخنانی در این نشست بیان کرد: نوآوری اجتماعی پاسخ خلاقانه به یک مشکل اجتماعی است؛ لذا شاید این مقوله موضوع جدیدی نباشد و مردم همواره در طول تاریخ سعی کردهاند برای رفع نیازهای خود در چارچوب نوآوریهای اجتماعی راهحلهای جدید پیدا کنند؛ لذا در شرایط جامعه ما و با چالشهای زیادی که با آن مواجه هستیم، با مسائلی روبهرو میشویم که اهمیت موضوع نوآوری را برای ما چند برابر میکند.
وی افزود: در بحث نوآوری اجتماعی با طیف گستردهای از تعاریف مواجه هستیم که شرایط فرهنگی، دینی، اجتماعی و ... در این عرصه نقش بازی میکنند. در جامعه امروزی با مشکلاتی همچون اعتیاد، طلاق، بدسرپرستی، مهارتهای زندگی و ... روبهرو هستیم که به نوعی در این زمینه تلاش میکنیم بانوان را در جلسات خانگی توانمند کنیم تا در سطح محلی و بومی، برای حل مسائل خود تلاش کنند.
تابعی جلسات خانگی بانوان را محل بسیار مناسبی برای ارتقای فرهنگ سیاسی و جهاد تبیین در میان بانوان دانست و گفت: این جلسات ظرفیت عظیمی است که باید از آن برای رفع مشکلات اجتماعی استفاده شود.د
دستاوردهای ۲۸ دوره اجلاس سراسری نماز
گروه اجتماعی ایکنا طی هفته گذشته اقدام به انتشار گفتوگویی ویژه با سیداحمد زرهانی، قائممقام ستاد اقامه نماز در رابطه با خروجی سالها فعالیت اجلاس سراسری نماز و میزان تأثیر آن در هدایت نوجوانان و جوانان به امر نماز در کشور کرد که در بخشهایی از این گفتوگو آمده است: «ما در فراخوان اجلاس سراسری نماز، ۲۱ موضوع را عنوان کردهایم که نهادهای فرهنگی، صاحبنظران، متفکران، اساتید دانشگاه، معلمان، علما و همه کسانی که اهل اندیشه و قلم هستند و توانایی کار در این حوزه را دارند، میتوانند آثار خود را در اختیار ما قرار دهند. این آثار حتماً مورد استفاده و بهرهبرداری قرار خواهد گرفت و چنانچه در هر زمینهای نیاز به پژوهش جدید بود، سفارش لازم را خواهیم داد.
برای مثال یکی از مسائل مورد توجه ما در این فراخوان، تأمل در جایگاه دانشگاه فرهنگیان برای شناخت عوامل فرهنگی و اجتماعی، اقبال و ادبار نسل نو نسبت به اقامه نماز و راهکارهاست. چنانچه مطلبی در این زمینه رسید که کفایت کرد، در اختیار دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت. اما اگر در این زمینه با کاستی مواجه شدیم، با دستگاههای فرهنگی وارد مذاکره شده و از آنها خواهیم خواست تا این پژوهش را برای ما کامل کنند.
آنچه را که در راستای برگزاری اجلاس سراسری نماز به دنبال آن هستیم، پژوهشهای کاربردی منتهی به ایجاد تغییر است و طبعاً دستگاههای فرهنگی نیز همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت آموزش و پرورش، نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاهها ارتباط خوبی با ستاد اقامه نماز دارند. از این روی چنانچه پس از دریافت مقالات با کاستی مواجه شدیم، وارد تعامل با دستگاههای فرهنگی و علمی برای انجام پژوهشهای کاملتر در این زمینه خواهیم شد».
برای مطالعه کامل این گفتوگو اینجا کلیک کنید!
برگزاری آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری
آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری روز سهشنبه، ۲۲ آذر در سالن اجتماعات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبریک هفته پژوهش در آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری گفت: اساساً در مجالس پژوهشی باید اساتید فن و دانشمندان حضور پیدا کنند تا از یافتههای علمی پردهبرداری و ایدههای نو را تبدیل به پدیده کنند. این پدیدهها بستر ارتقای بشریت را فراهم میکند.
وی ادامه داد: مسئله پژوهش ریشه در فرهنگ دینی و تاریخ و تمدن ایران اسلامی دارد. پژوهش به معنای رفع نقص نسبی و ندانستهها را به دانسته تبدیل کردن است. خداوند در مقام تبیین ارسال رسل نیز بر این نکته تأکید کرده است. خداوند در قرآن کریم میفرمایند، کسانی میدانند با کسانی که نمیدانند قابل مقایسه نیستند. در روایات نیز داریم که یک ساعت اندیشه بهتر از صدها سال عبادت است. این موضوعات نشان از اهمیت موضوع پژوهش دارد.
مرتضوی افزود: خوشبختانه در کشور ما به مسئله پژوهش توجه ویژهای شده است. علمای کشور بستر تعالی و رشد یک جامعه را فراهم میکنند. بشر با دانش آموختن، مرحله به مرحله سیر تکامل خود را طی میکند.
واریز زودتر از موعد یارانهها با «شبکه ملی اعتبار»
سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز ۲۲ آذرماه در حاشیه آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران بیان کرد: سامانهای به نام «شبکه ملی اعتبار» ایجاد شده است تا به صورت نمونه در بعضی استانها یارانه مردم را زودتر از موعد به حساب آنها یا حساب پشتیبان واریز کنیم. آنهایی که احساس میکنند نیاز به یک پشتیبان برای خرید ۱۱ قلم از کالاهای اساسی دارند، قبل از موعد مقرر واریزی یارانهها میتوانند از این شبکه اعتباری پشتیبان استفاده کنند.
وی ادامه داد: اگر مردم تحت هر شرایطی تشخیص دادند نیاز به پولشان دارند، نیاز نیست از این طریق خرید کنند و پول را برای کار دیگر میخواهند، در فرجه مقرر که یارانهها به حساب همه مردم واریز میشود، میتوانند یارانه نقدی خود را بردارند.
جهاددانشگاهی در جمع برترینهای نمایشگاه دستاوردهای پژوهش
عصر سهشنبه، ۲۲ آذرماه با پایان بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور، غرفههای پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، پارکهای کرمانشاه و ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان و پارک علم و فناوری البرز این نهاد در بخشهای مختلف نمایشگاه به عنوان برتر انتخاب و معرفی شدند.
در این زمینه علی باستی، دبیر بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و فن بازار، با اعلام اسامی غرفههای برتر این نمایشگاه را در بخشهای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و پژوهشگاه ها اعلام و شاخص انتخاب را تشریح کرد.
غرفههای جهاددانشگاهی در بخشهای پارکهای علم و فناری، دانشگاهها و سازمانها در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار کشور به عنوان برتر معرفی شدند.
حکمرانی را در سیاستگذاری خلاصه کردهایم
حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه، استاد تمام فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در نشست تخصصی هوش مصنوعی، فرهنگ و حکمرانی آینده که روز ۲۳ آذرماه در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید فخری زاده، به موضوع حکمرانی هوش حکمی اشاره و اظهار کرد: اصطلاح هوش ساحتی از موجود زنده است که کارهای مربوط به خود را انجام میدهد. هوش انسانی استدلال و برنامهریزی دارد و هر که بهره هوشی بیشتری در این مسیر داشته باشد، از بهرهمندی بیشتری در تدبیرگری برخوردار است.
وی افزود: در فلسفه اسلامی انسان از ساحتهای مختلف همچون ساحت علمی، ذهنی و عاطفی و ... برخوردار است. اصطلاح هوش انسانی در ادامه توسعه خود به هوش مصنوعی رسید که از بخشهای فراوانی همچون شبیهسازی مغز و ... تشکیل شده است.
استاد فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: حکمرانی فرایند چندگامی است که اگر این گامها از سیاستگذاری تا خدمات عمومی شکل گیرد، میتوان گفت حکمرانی داریم. عدم اجرای سندهای تحولی به فقدان حکمرانی باز میگردد و دلیل آن هم این است که حکمرانی را در سیاستگذاری خلاصه کردهایم.
بررسی نقش موزهها در ایجاد پایداری اجتماعی
پنجاه و پنجمین نشست از سلسله نشستهای خیر ماندگار با موضوع «موزه، وقف و کنش اجتماعی» از سوی پژوهشکده آلاء به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، صفورا برومند، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در شورای بینالمللی موزهها که تابستان امسال در پراگ (پایتخت جمهوری چک) برگزار شد، تعریف جدیدی از موزهها با نظر ۱۲۰ کشور ارائه شد. در واقع مسئله کووید ۱۹ و عدم دسترسی مردم به فضای فیزیکی موزه باعث شد که به دنبال یک تعریف جدید از موزه باشند. طبق این تعریف، موزه نهادی غیر انتفاعی در خدمت جامعه است که به نگهداری و حفاظت میراث ملموس و غیر ملموس میپردازد، با مشارکت جوامع اداره میشود و هدف آن آموزش، سرگرمی، تفنن و به اشتراکگذاشتن دانش است. از نظر یونسکو از موزه به عنوان فضایی برای انتقال فرهنگی، یادگیری، انسجام اجتماعی و توسعه پایدار یاد شده است. در تعاریف رسمی از موزه، بر نقش مشارکت و کنشگری اجتماعی تأکید شده است.
آغاز ثبتنام پزشکان حج 1402
مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر فراخوان جذب پزشک برای حج ۱۴۰۲ را صادر کرد.
این فراخوان به شرح زیر است:
«نظر به شروع فرآیند عملیات بهداشتی و درمانی حج سال ۱۴۰۲ این مرکز در نظر دارد از بین متقاضیان پزشک عمومی، متخصص داخلی و متخصص طب اورژانس واجد شرایط جهت ارائه خدمت به زائرین بیتاالله الحرام دعوت به عمل آورد.
لذا خواهشمند است متقاضیان نسبت به ثبتنام و شرکت در فراخوان مربوطه در سامانه جذب و اعزام مرکز پزشکی حج و زیارت به نشانی REG.HMC.IR حداکثر تا تاریخ ۳۰ آذر ماه سال جاری اقدام کنند. بدیهی است بعد از بررسی اطلاعات ثبت نام و احراز شرایط اولیه، زمان مصاحبه حضوری اعلام خواهدشد.
سواد رسانهای و تکنولوژی جعل عمیق
چهل و سومین شماره نشریه تحلیلی کد ویژه آذرماه ۱۴۰۱ همراه با گفتارها و نوشتارهایی از مسئولان، اساتید دانشگاهها و صاحبنظران از جمله حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی، رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، محمدحسین صفارهرندی، رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، غلامرضا نوری، معاون فضای مجازی سازمان صدا و سیما، سعید مقیسه، رئیس سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوتو تصویر فراگیر (ساترا)، فرشید رضایی، سرپرست دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت و حامد ملامیرزایی، رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی منتشر شد.
بنابراین گزارش، محتوای این شماره از نشریه کد، شامل انتشار سرمقاله معاون کاربران و تنظیمگری اجتماعی ساترا، گفتوگو با رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، گفتوگو با رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گزارشی از همایش تبیین افق تحول ساترا تا سال ۱۴۰۵، یادداشتهای سرپرست دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، کارشناسان معاونت کاربران و تنظیمگری اجتماعی ساترا، پژوهشگر دفتر مطالعات تنظیمگری ساترا و کارشناس معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما است.
انتهای پیام