عباده امین، دانشجوی فلسطینی رشته روزنامهنگاری دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با ایکنا با بیان اینکه باید رویدادهایی نظیر یادواره شهدای رسانه مقاومت حمایت شوند، گفت: باید برنامههایی نظیر شهدای رسانه بیشتر برگزار شود، زیرا در این عرصه هر اندازه سرمایهگذاری شود کم است و دشمن بسیار هرینه کرده تا بتواند حقیقت را آنگونه که میخواهد بازگو کند.
وی افزود: هر اندازه بحث رسانه را جدیتر بگیریم دستاوردهای آن بیشتر خواهد بود. همچنین، باید از وجود افراد کارشناس و خبره بهره برده تا اقداماتی که انجام میشود شکل کارشناسی داشته باشد وگرنه کار سطحی و شعاری دستاوردی ندارد.
عضو اتحادیه دانشجویان فلسطینی در پاسخ به این سوال که چگونه میتوان اقدامات رسانهای را کاربردی کند؟ بیان کرد: از یک یادواره و همایش نباید انتظار زیادی داشت. زمانی تاثیر این اقدامات عیان میشود که مداوم و با حضور همه کشورهای مسلمان برگزار شود. این روزها جهان استکبار تمام توان خود را روی رسانه استوار کرده است. پس باید اتحاد داشت و از هر گونه تفرقه پرهیز کرد.
امین درباره ظرفیت فضای مجازی در جهان رسانهای امروز هم چنین توضیح داد: در گذشته جنگ سخت به اسلحه متکی بود. برای همین هر فردی که توانایی بیشتری داشت در رسیدن به خواستهاش موفقتر بود. در زمان حال و با پیدایش جنگ نرم شکل دیگری از نبرد را شاهد هستیم. در این حوزه، ابزار متعددی وجود دارند و یکی از مهمترین آنها، فضای مجازی است. فضای مجازی بین توده مردم جایگاه ویژهای دارد. پس باید از آن در راستای اهداف مقاومت بهره برد و بدین منظور باید جذابیت حرفهای داشته باشد.
وی در انتها تاکید کرد: جا دارد از بنیاد شهید جمهوری اسلامی ایران و رسانه ملی تشکر کنم که رویداد یادواره شهدای رسانه مقاومت را برگزار کردند این کار جدا از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای خانواده شهدا هم یک نوع دلگرمی محسوب میشود.
یادآور میشود نخستین یادواره شهدای رسانه مقاومت روز گذشته در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صدا و سیما برگزار شد. در این مراسم سردار اسماعیل قاآنی، قاضیزاده هاشمی، پیمان جبلی و جمعی دیگر از مسئولان داخلی و بینالمللی به همراه خانواده شهدای رسانه حضور داشتند.
انتهای پیام