کد خبر: 4125201
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۲

نشست ساماندهی امور جوانان چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد

نشست ساماندهی امور جوانان چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد استاندار چهارمحال‌وبختیاری با تأکيد بر اینکه حفظ کانون خانواده بسیار مهم است، گفت: باید صلح و سازش زوجین در شرف طلاق در دستور کار قرار بگیرد، همچنین ازدواج جوانان و فرزندآوری باید مورد توجه قرار بگیرد و بانک‌ها نیز به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات این حوزه عمل کنند.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال‌ و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار، روز گذشته، ۹ اسفندماه در «نشست ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری» با بیان اینکه نقش جوانان در پیشرفت کشور بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: باید از نیروهای جوان و توانمند برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی در راستای استفاده از ظرفیت جوانان صورت گرفته اما کافی نیست، اولویت اصلی در حوزه جوانان در استان بحث ایجاد اشتغال پایدار است، باید در راستای توانمندسازی جوانان اقدامات لازم صورت بگیرد و جذب تسهیلات اشتغال‌زایی نیز با جدیت دنبال شود.

حیدری در ادامه با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت‌های ورزشی برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی حائز اهمیت است، گفت: این مسئله به سلامت جامعه کمک می‌کند.

اهمیت حفظ کانون خانواده

وی با تأکيد بر اینکه حفظ کانون خانواده بسیار مهم است، بیان کرد: باید صلح و سازش زوجین در شرف طلاق در دستور کار قرار بگیرد، ازدواج جوانان و فرزندآوری باید مورد توجه قرار بگیرد و بانک‌ها نیز به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات این حوزه عمل کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تلاش شد تا از مدیران جوان در این استان در دولت استفاده شود، گفت: اکثر مدیران تازه منصوب شده جوان هستند و اضافه شدن مدیران جوان نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با تأکيد بر اینکه مصوبات جلسات باید با دقت اجرا شود، افزود: کمیته سامان‌دهی ازدواج، بانک اطلاعات سمن‌های چهارمحال و بختیاری، تعهدات دستگاه‌ها در حوزه فعال‌سازی شورای عالی ورزش و ... از مصوبات جلسه قبل بود.

حیدری تصریح کرد: مسائل و مشکلات چهارمحال و بختیاری از بالاترین سطح در کشور بررسی می‌شود، در بحران ناشی از بارش سنگین برف که بحران سفید نام گرفت مشکلات از بالاترین سطح پیگیری شد و برای بحران آب استان نیز جلسات متعددی برگزار شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مقرر شد برای توسعه کارخانه شیر خشک پگاه در این استان ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کند، همچنین برای توسعه واحدهای فولادی در استان نیز برنامه داریم.

وی با تأکيد بر اینکه دشمن به‌دنبال ایجاد ناامیدی در جامعه است، گفت: باید با جهادتبیین به‌دنبال امیدآفرینی باشیم و اقدامات صورت گرفته توسط روابط‌عمومی‌ها بیان شود.

موعود بنیادی‌فر، مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری

اجرای ۲۰۰ برنامه در هفته جوان

در ادامه، موعود بنیادی‌فر، مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه هفته جوان از  ۱۱ اسفندماه آغاز و تا ۱۷ اسفندماه ادامه دارد، اظهار کرد: شعار هفته جوان در سال‌جاری «جوان پرچم‌دار پیشرفت ایران» است.

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری افزود: ۲۰۰ عنوان برنامه برای اجرا در هفته جوان در این استان پیش‌بینی شده است، در این هفته در ۱۱ شهرستان ۱۱ جشن بزرگ برای گرامیداشت این هفته برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های شاخص پیش‌بینی شده برای اجرا در هفته جوان در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: راه‌اندازی اتوبوس جوان، اجرای طرح راهیان پیشرفت برای جوانان، تجلیل از ۱۳۰ جوان برتر استان، غبارروبی گلزار شهدا، برگزاری جشنواره استانی جوان برتر ایران زمین، دیدار با خانواده شهدا، پاکسازی طبیعت و محیط‌زیست و برگزاری مسابقات ورزشی از جمله برنامه‌های شاخص پیش‌بینی شده در این هفته است.

بنیادی‌فر با اشاره به آیین‌نامه ساماندهی مراسم ازدواج در چهارمحال و بختیاری، تأکید کرد: در هر شهرستان یک سالن ورزشی برای برگزاری مراسم ازدواج در نظر گرفته شده است که در این راستا، از ابتدای سال‌جاری شش مراسم ازدواج در استان برگزار شد.

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در تمامی شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه خانه جوان لردگان در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: پس از تکمیل و بهره‌برداری از خانه جوان شهرکرد، این طرح در اولویت تکمیل قرار خواهد گرفت.

بنیادی‌فر بیان کرد: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهرستان لردگان نیازمند اخذ ماده ۲۳ است که پس از بهبودی وزیر ورزش و جوانان این مسئله پیگیری می‌شود، سرانه ورزشی لردگان پایین‌تر از سایر نقاط استان است.

سیدمحمد موسوی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری

برنامه‌ریزی برای سازش در پرونده‌های طلاق

سیدمحمد موسوی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری در این جلسه در خصوص طرح سازش بین زوجین حین طلاق، اظهار کرد: طلاق یک واقعیت موجود در جامعه است و زوجین پس از اختلاف به مراجع قضایی مراجعه می‌کنند، باید برای طلاق دست‌انداز بگذاریم.

وی افزود: میانگین سازش طلاق در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته ۴۶.۵ درصد بود، در حالی‌که میانگین کشوری ۱۶ درصد است و برنامه داریم تا این عدد به ۷۵ درصد برسد.

موسوی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۱۱۰ پرونده طلاق به مراجع قضایی چهارمحال و بختیاری واصل شد، گفت: ۹۱۴ فقره سازش پیدا کرد، برای پایداری این صلح و سازش باید هر سه ماه یکبار جلسات مشاوره برای زوجین برگزار شود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به‌طور میانگین سالانه ۷۰۰۰ ازدواج در استان ثبت می‌شود، یادآور شد: برای مشاوره پیش از ازدواج هر زوج ۵۰۰ هزار تومان هزینه لازم است، بنابراین اعتباری بالغ بر ۳.۵ میلیارد تومان نیاز داریم اما باوجود مصوبه در سفر ریاست جمهوری این اعتبار اختصاص پیدا نکرده است.

وی در پایان گفت: در سال گذشته از هر ۵ ازدواج یک مورد به طلاق ختم شد، در ۹ ماهه ابتدایی سال‌جاری این عدد به یک طلاق به ازای هر ۴.۳ ازدواج رسیده است، یکی از عوامل طلاق و عدم فرزندآوری در چهارمحال و بختیاری ناباوری زوجین است.

وضعیت اعطای تسهیلات ازدواج در استان

در پایان احمدرضا صباغی، رئیس شورای هماهنگی بانک‌های چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۱ بانک در استان تعهد پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری دارند، اظهار کرد: تعهد بانک‌ها در استان متفاوت است.

وی افزود: تا دی‌ماه سال‌جاری ۱۳ هزار و ۴۰۲ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج در چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است، در حالی‌که تعهد بانک‌ها ۱۲ هزار و ۷۸۲ میلیارد ریال بود و ۱۱۸ درصد تعهد محقق شد.

صباغی بیان کرد: برای زوجین زیر ۲۵ سال و ۲۳ سال میزان تسهیلات ازدواج ۱۵۰ میلیون تومان و برای زوجین با سن بالاتر ۱۲۰ میلیون تومان است که در سال آینده این عدد به ترتیب به ۲۲۰ میلیون تومان و ۱۸۰ میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بانک‌های عامل در چهارمحال و بختیاری با ناترازی بسیاری مواجه هستند، گفت: تلاش می‌کنیم تا به تعهدات خود عمل کنید.

وی در پایان اظهار کرد: مدت زمان پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری باید حداکثر ۱۰ روز باشد، اما در چهارمحال و بختیاری این‌گونه نیست و این مدت زمان بیش‌تر است.

انتهای پیام
captcha