همکاری بین بخشی حلقه گمشده نظام سلامت است
کد خبر: 4144571
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

همکاری بین بخشی حلقه گمشده نظام سلامت است

بهمن نقی‌پور همکاری بین بخشی را حلقه گمشده نظام سلامت دانست و گفت: توسعه بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف نیازمند همراهی و هماهنگی تمام دستگاه‌های اجرایی و خدماتی در سطح کشور است.

بهمن نقی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریزبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بهمن نقی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، روز گذشته، هشتم خردادماه، در نخستین همایش بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف در نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همکاری بین بخشی را حلقه گمشده نظام سلامت دانست و گفت: توسعه بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف نیازمند همراهی و هماهنگی تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی در سطح کشور است.

وی از سلامت جامعه به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌های جامعه بشری نامبرد و اظهار کرد: با همکاری بین بخشی است که می‌توانیم از بهره‌وری صحبت کنیم، اگر همکاری سازمان‌ها و نهادها با یکدیگر صورت نگیرد بهره‌وری مفهوم نخواهد داشت.

نقی‌پور، آموزش و پرورش نیروهای انسانی را یکی از عناصر مهم در تامین بهره‌وری در حوزه بهداشت و سلامت کشور عنوان کرد و گفت: مهارت‌افزایی نیروی انسانی به‌عنوان یکی از محورهای اصلی بهره‌وری مطرح است از این رو باید در بخش سلامت نیز با تکیه بر آموزش‌های تخصصی افزادی با انگیزه، متخصص و متعهد را در این بخش تربیت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، لزوم بهره‌وری در ساختار اداری بخش بهداشت را مورد توجه قرار داد و گفت: ایجاد ساختارهای مشخص، استاندارد و فرایندهای دقیق اجرایی به تحقق بهره‌وری در ساختار نظام سلامت کمک خواهد کرد.

وی رفع فرآیندهای مبهم را زمینه‌ساز تحقق بهره‌وری در بخش سلامت دانست و گفت: با از میان برداشتن فرایندهای مبهم می‌توان بسیاری از موازی کاری‌ها در نظام سلامت را رفع کرد و جلوی بسیاری از هزینه‌های اضافی را گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به محدودیت منابع کشور اظهار کرد: منابع کشور محدود است و امروز برای تحقق برنامه‌های نظام سلامت ناگزیر به اجرای دقیق برنامه‌های مبتنی بر بهره‌وری هستیم.

وی خواستار افزایش سرانه بهداشت و درمان کشور شد و گفت: با توجه به اعتبارات محدود دولتی توجه به بهره‌وری اجتناب ناپذیر است و باید بتوانیم با تأکید بر بهره‌وری بر کیفیت خدمات ارائه شده در بخش درمان بیفزاییم.

انتهای پیام
captcha