کد خبر: 4145879
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴

تغییر ساعت کاری ادارات در گلستان

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گلستان گفت: ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر نهادهای عمومی از 15 خرداد الی 15 شهریور، از ساعت 6 صبح تا 13 اعلام می‌شود.

تغییر ساعت کاری ادارات در گلستان

تغییر ساعت اداری

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، حاجی گلدی کر، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گلستان در خصوص وضعیت ساعت کاری ادارات استان گلستان اظهار کرد: به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعات آغاز و خاتمه کار تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر نهادهای عمومی از 15 خرداد تا 15 شهریور 1402، از ساعت 6 صبح تا 13 اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلفند از یک ساعت قبل از خاتمه کار و در مناطق گرمسیری همزمان با خاتمه کار، دستگاه‌های سرمایشی را خاموش کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گلستان تاکید کرد: دستگاه‌های مشمول برای رعایت ساعات کاری هفتگی کارکنان، موظفند باقی مانده ساعات را به صورت دورکاری تعریف کنند‌.

انتهای پیام
captcha