کد خبر: 4148934
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۶

امر به معروف و نهی از منکر موجب افزایش امنیت اجتماعی می‌شود

امر به معروف و نهی از منکر موجب افزایش امنیت اجتماعی می‌شود نماینده ولی‌فقیه در گیلان با بیان اینکه تمامی واجبات در سایه امر به معروف و نهی از منکر عملی می‌شوند، گفت: امر به معروف و نهی از منکر موجب افزایش امنیت در اجتماع، دستیابی به رزق حلال و سامان‌بخشی امور خواهد شد و اگر منکرات نهی شود کسی دنبال حرام نمی‌رود و ظلم نخواهد کرد.

آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان امروز، 29 خردادماه در همایش دبیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه خداوند، حد و حدودی را برای انسان تعیین کرده است، اظهار کرد: کسی که واجبات الهی را ترک کرده و مرتکب محرمات شود در واقع حدود الهی را رعایت نکرده است.

وی آمران به معروف و ناهیان از منکر را حافظان حدود الهی دانست و افزود: خداوند ۶ صفت را برای حافظان حدود الهی تعیین کرده، کسی‌که می‌خواهد آمر به معروف و ناهی از منکر باشد باید خودش توبه‌کننده، اهل اصلاح خود، بنده خوب خدا و شاکر باشد و آنچه که می‌گوید در جهت کسب رضای خدا باشد و احساساتی عمل نکند و کسانی‌که در رأس ستاد امر به معروف و نهی از منکر هستند باید خودشان این ویژگی‌ها را داشته باشند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به ضرورت بیان دستاوردها و خوبی‌های نظام اسلامی در جهت تحقق جهاد تبیین گفت: اکثر گردشگرانی که به ایران می‌آیند، از مواهب این کشور شگفت‌زده می‌شوند. طبق آموزه‌های دینی، مسلمانان بهترین امت هستند زیرا امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند و این فریضه بزرگترین سلاح مسلمانان است که متأسفانه از ما گرفتند.

امام جمعه رشت با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره مسئله امر به معروف و نهی از منکر و مغفول ماندن این دو فریضه الهی تصریح کرد: تمام اعمال خوب انسان حتی جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهی از منکر مانند قطره‌ای در برابر دریاست. تمامی واجبات در سایه امر به معروف و نهی از منکر عملی می‌شوند، امر به معروف و نهی از منکر موجب افزایش امنیت در اجتماع، دستیابی به رزق حلال و سامان‌بخشی امور خواهد شد و اگر منکرات نهی شود کسی دنبال حرام نمی‌رود و ظلم نخواهد کرد.

آیت‌الله فلاحتی حل مشکلات اقتصادی مردم و عملی کردن امر به معروف و نهی از منکر در نظام اسلامی را بسیار مهم دانست و تأکید کرد: در سایه امر به معروف و نهی از منکر، از دشمنان انتقام گرفته می‌شود. بعضی کشورها برای این فریضه وزارتخانه دارند بنابراین وجود وزارت امر به معروف و نهی از منکر هم ضروری است. این دو فریضه الهی باید با شیوه ویژه انجام شود، دشمن بسترهای متعددی ایجاد کرده تا ما در عملی کردن این فریضه موفق نباشیم اما ما هم با شیوه خودمان حرکت خواهیم کرد.

آیت‌الله فلاحتی کشف حجاب بانوان در خیابان‌ها را جزو نقشه‌های دشمن دانست و با بیان اینکه باید نقشه دشمن را بخوانیم و عرضه نقشه نکنیم، افزود  اکثر آن‌ها که این‌گونه در خیابان و معابر حضور پیدا می‌کنند با نقشه و حساب شده می‌آیند و بخش اندکی فریب خورده هستند.

امام جمعه رشت خطاب به فعالان ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: باید نیروهایتان را در عرصه میدانی آماده نگه دارید؛ دستگاه‌های مختلف هم در حال کار جهت جمع شدن بساط کشف حجاب هستند و برنامه دارند و خروجی و نتیجه کارها هم بررسی خواهد شد البته نمی‌توان همه چیز را علنی کرد اما در حال کار هستیم و این بساط جمع خواهد شد.

وی تأکید کرد: نظام اسلامی توانست بزرگترین قدرت پوشالی جهان را از غرب آسیا بیرون کند و در کشورهای عراق، سوریه و لبنان میدان‌دار هستیم و کشورهای آمریکای لاتین نیز امروز حیاط خلوت نظام اسلامی هستند و بیخ گوش آمریکا، به ونزوئلا نفت صادر کردیم و نیروی دریایی ارتش نیز هزاران کیلومتر دور زمین سفر کرد و همه این‌ها نشانه اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی است و قطعا بساط کشف حجاب را هم جمع خواهد کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به ضرورت کار فرهنگی و زیربنایی، گفت: برای جمع شدن بساط کشف حجاب، کار سلبی ضرورت دارد و زیرا دشمن با تمام قوا به جنگ‌مان آمده است به‌همین خاطر قوای سه گانه درصدد هستند با عملیات سلبی این پدیده شوم را جمع کنند.

انتهای پیام
captcha