کد خبر: 4151359
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳

اذعان وزیر کشور آلمان به تبعیض علیه مسلمانان

وزیر کشور آلمان در واکنش به یک گزارش درباره وضعیت مسلمانان این کشور اذعان کرد بسیاری از آنها از انزوا، تبعیض، نفرت دینی و خشونت در زندگی روزمره خود رنج می‌برند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، گزارش یک کمیته مستقل در آلمان درباره وضعیت مسلمانان این کشور روز گذشته (پنج شنبه) منتشر شد.

در این گزارش آمده است که تبعیض روزافزون علیه مسلمانان در جامعه این کشور، اقدامات بیشتر برای مبارزه با نفرت‌پراکنی و تبعیض علیه آنها را می‌طلبد.

 این کمیته که از طرف دولت آلمان مامور به انجام این تحقیق شده است اعلام کرد که مسلمانان اقلیتی هستند که بیشتر از دیگر اقلیت‌ها در آلمان مورد تبعیض قرار می‌گیرند.

نانسی فیشر وزیر کشور آلمان در واکنش به این گزارش گفت بسیاری از مسلمانان این کشور که تعدادشان به پنج میلیون و پنج هزار نفر می‌رسد، از نفرت‌پراکنی دینی، انزوا و تبعیض و خشونت هر روزه رنج می‌برند.

فیشر همچنین اعلام کرد که دولت آلمان نتایج این گزارش و توصیه‌های آن را بررسی و برای مبارزه با تبعیض و حفاظت بهتر از مسلمانان  تلاش خواهد کرد.

 این کمیته که متشکل از دوازده نفر بوده در گزارش خود آورده است: تحقیقات  نشان می‌دهد که حدود نیمی از آلمانی‌ها مطالبی را که علیه مسلمانان گفته می‌شود باور می‌کنند و همین امر زمینه مساعد خطرناکی برای گروه‌های افراطی فراهم می‌کند.

براساس اعلام این کمیته، این امر حتی شامل مسلمانانی که در آلمان متولد می‌شوند هم می‌شود و اسلام‌هراسان آنها را بیگانه خطاب می‌کنند. همچنین بر اساس این گزارش اسلام، اغلب یک دین عقب‌مانده به تصویر کشیده می‌شود و زنان محجبه با خشونت شدید روبرو می‌شوند. 

دراین گزارش درباره رویکرد رسانه‌های آلمان به مسلمانان آمده است: ۹۰ درصد از فیلم‌هایی که این کمیته مشاهده کرده، نگاه منفی نسبت به مسلمانان داشتند و معمولا در این فیلم‌ها مسلمانان با جنگ و خشونت، حملات تروریستی و سرکوب زنان مرتبط و نشان داده می‌شوند.

این کمیته به دولت توصیه کرد که کارگروهی برای رسیدگی به تعصبات علیه مسلمانان تشکیل دهد و مرکزی برای بررسی شکایات ایجاد کند. کمیته مذکور همچنین تاکید کرد: باید در مدارس، کلانتری‌ها، ادارات دولتی، رسانه‌ها و شرکت‌های تولید محصولات سرگرمی، آموزش‌هایی برای مقابله با چهره منفی مسلمانان ارائه شود، ضمن اینکه کتاب‌های درسی و برنامه‌های آموزشی باید اصلاح شود.
 
هورست زیهوفر، وزیر کشور سابق آلمان، این کمیته را در سال 2020 پس از آن که یک افراطگرا در شهر هانائو 10 مسلمان را کشت و 5 نفر دیگر را زخمی کرد، راه اندازی کرد. این حمله سازمان‌های حقوق بشری را بر آن داشت تا نسبت به اسلام‌هراسی رو به رشد در آلمان هشدار دهند.
انتهای پیام
captcha