به گزارش ایکنا، مؤسسه سراجالمنیر هدی در شهر زنجان با مدیریت عدیله علیزاده، سلسلهبرنامههای قرآنی را به شکل دائمی در ایام هفته برگزار میکند.
ساختمان این مؤسسه در شهرک انصاریه زنجان قرار دارد با این وجود بیشتر فعالیتهای جاری این مؤسسه در فضای مجازی در حال برگزاری و پیگیری است که از جمله آنها 5 بار ختم قرآن در هفته با حضور افراد گوناگون در فضای مجازی و کانالهای پیامرسان است.
علیزاده در اینباره گفت: بیش از 25 سال است که در حوزه علمیه خواهران به شکل حضوری و در قالب جلسات سنتی مدرس هستم اما میزان تأثیرگذاری فعالیت در فضای مجازی در حوزه معارف دینی و قرآنی به جهت تنوع برنامههایی که میتواند طراحی و اجرا شود و همچنین گستردگی و فراوانی افرادی که حتی از خارج از کشور با اجرای چنین برنامههایی همراه میشوند، قابل مقایسه با جلسات و فعالیتهای قرآنی به شکل حضوری نیست که البته چنین اتفاقی از پیامدهای دوران کروناست که ابتدا به چشم محدودیت به آن نگاه میشد اما در حال حاضر تبدیل به یک فرصت ناب به منظور اجرا و پیگیری برنامههای قرآنی و اعتقادی شده است.
هر چند که مؤسسه سراجالمنیر هدی زنجان فعالیتهای قرآنی خود را در فضای مجازی متمرکز کرده است اما برخی از برنامهها را نیز به شکل حضوری برگزار میکند که از آن جمله میتوان به آموزش تجوید قرآن، ترجمه و مفاهیم قرآن، شرح حکمت نهجالبلاغه، تدبر در سورههای قرآن، مباحث ادعیه قرآنی و آشنایی با احکام فقهی و آشنایی با اسماءالحسنی در تمامی ردههای سنی اشاره کرد که به ترتیب شنبه تا پنجشنبه هر هفته پیگیری میشود که البته این برنامهها در اماکن گوناگون شهر برگزار میشود.
مدیرعامل مؤسسه سراجالمنیر هدی درباره سایر فعالیتهای جاری در این مؤسسه تأکید کرد: در حوزه فعالیتهای عامالمنفعه نیز این مؤسسه در استان زنجان طلایهدار است و با پوشش و حمایت خوبی که از برخی از ایتام زنجان به عمل آوردهایم تاکنون توانستهایم سهبار در استان مقام نخست را از آن خود کنیم و با وجود آنکه این مؤسسه از این منابع مالی، متنفع نمیشود اما واسطی است میان جامعه خیرین تا کمکهای نقدی و غیرنقدی خیرین در اختیار مستحقان و نیازمندان قرار گیرد.
پوشش حمایتی ایتام موجب شده است تا یکی از فعالیتهای مطلوب قرآنی این مؤسسه به واسطه چنین اقدامی به مرحله اجرا درآید؛ آن هم در قالب طرحی با نام «گلریزان ولایت» که طی آن به 110 دانشآموز نیازمند به نیت امام علی(ع) هر ماه 110 هزار تومان وجه نقد برای تأمین برخی از اقلام تحصیلیشان پرداخت میشود.
علیزاده افزود: این طرح از عید غدیر امسال آغاز شد؛ اغلب کودکان دانشآموز از دوران کرونا به همت خیرین و در جهت آموزش آنلاین صاحب تبلت هستند که به این واسطه ما در گروههای گوناگون پیامرسان به شکل مجازی برخی مفاهیم قرآنی را به شکل محتوایی جذاب تهیه کرده و با آنها به اشتراک میگذاریم.
یادآور میشود، ساختمان مؤسسه سراجالمنیر هدی زنجان در شهرک انصاریه، بوستان دوم، یکشنبه و دوشنبه هر هفته برای برگزاری برنامههای گوناگون به شکل حضوری فعال است.