هدف‌گذاری شهرداری تبریز تغییر از نهادی خدماتی به فرهنگی است
کد خبر: 4184738
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵

هدف‌گذاری شهرداری تبریز تغییر از نهادی خدماتی به فرهنگی است

شهردار تبریز گفت: هدف‌گذاری ما تلاش در حوزه سلامت جامعه است و تغییر از نهادی صرفاً خدماتی به نهادی اجتماعی و فرهنگی است.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، روز گذشته، هفتم آذرماه، در دیدار با بانوان دانشمند دو درصد و یک درصد جهان دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز،  با بیان اینکه تغییر رویکرد شهرداری تبریز از نهادی صرفاً عمرانی و خدماتی به نهادی اجتماعی و فرهنگی اجتناب‌ناپذیر بوده و تلاش داریم بر مقوله انسان‌محوری تمرکز و هزینه کنیم، اظهار کرد: هدف‌گذاری ما تلاش در حوزه سلامت جامعه است و تغییر ریل از نهادی صرفاً خدماتی به نهادی اجتماعی و فرهنگی است.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت بانوان به عنوان نیمی از جامعه گفت: نیمی از جمعیت کشور را جامعه بانوان تشکیل می‌دهند که علی‌رغم حضور افراد مؤثر، قوی و جدی، توجه ضعیفی به این بخش شده است.

هوشیار تصریح کرد: علی‌رغم اینکه بانوان در شاخه‌های مختلف چه بحث‌های دانشگاهی و چه بحث‌های علمی و همچنین کارآفرینی، در لایه‌های اجتماعی کمرنگ دیده شده‌اند، می‌توانند در حوزه سلامت شامل رفتارهای اجتماعی و مسائلی که انسان با آنها درگیر است، نقش بیشتری ایفا کنند.

شهردار تبریز اظهارکرد: برای اینکه در مدیریت مطلوب جامعه توفیقی داشته باشیم باید از ظرفیت‌های نصف دیگر جامعه استفاده کنیم.

وی با اشاره به حذف ۵۰ هزار تن نمک در سال گذشته ابراز کرد: برای یخ‌زدایی و برف روبی، سالانه ۵۰ هزار تن نمک مصرف می‌کردیم که عارضه‌ای جدی بود و به فضای سبز، آب‌های زیرزمینی و محیط زیست آسیب می‌زد. با همکاری اساتید دانشگاه نمک‌پاشی را حذف کرده و الان در حوزه کود فعالیت می‌کنیم و سال بعد در حوزه سموم و آفات با مجموعه‌های دانشگاهی همکاری می‌کنیم.

هوشیار یادآور شد: ۹۰ قنات در تبریز وجود داشت که به همه آن‌ها آسیب زده‌ شده و از سال‌جاری برای اولین بار، چاه‌های جذبی را مطرح و در سطح شهر اقدام به حفر چاه جذبی کرده‌ایم.

شهردار تبریز با اشاره به حذف ۷۰۰ تاکسی کاربراتوری آلوده کننده هوای تبریز از ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: تاکنون ۱۶۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی کرده‌ایم که تلاش داریم این عدد به سه هزار دستگاه برسد. 

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۳۰۰ اتوبوس خریداری کردیم و در روزهای اخیر نیز ۱۵۰ دستگاه اتوبوس جدید را قرارداد کردیم، تأکید کرد: نگاه ما در حوزه حمل و نقل سلامتی جامعه است که در نتیجه تلاش همکاران ابتدای سال تا به امروز شهر تبریز پاک‌ترین شهر ایران بوده است. 

هوشیار، با اشاره به ضرورت ارتباط مؤثر با مراکز دانشگاهی نیز گفت: با مجموعه‌های دانش‌بنیان نه تنها در حوزه شهری بلکه فرابخشی همکاری داشته و در همین راستا چهارشنبه‌های دانش بنیان را برگزار می‌کنیم. 

شهردار تبریز با اشاره به برگزاری بخش علمی همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تبریز در آبان‌ماه سال‌جاری مطرح کرد: همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز در اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود که در این همایش بخش ویژه‌ای برای دانش بنیان‌ها پیش‌بینی کرده‌ایم تا تولیدات آن‌ها تجاری سازی شود. 

وی با اشاره به ارائه پیوست فرهنگی و پیوست ورزشی برای اولین بار در بودجه شهرداری تبریز نیز گفت: ۵۵ پروژه ورزشی را در شهر آغاز کردیم که بیشتر در مناطق کم‌برخوردار شهر قرار دارند. 

هوشیار با بیان اینکه نباید از ظرفیت بانوان غافل شده و نصف ظرفیت جامعه را از دست داد، گفت: یکی از پروژه‌های اصلی ما در حوزه ورزش، مخصوص بانوان است که استخر و سالن ورزشی داشته و آموزش و استعدادیابی نیز صورت خواهد گرفت. 

شهردار تبریز با اشاره به ظرفیت‌های اجتماعی تبریز و تاکید روی آنها به عنوان کلید حل مسائل و مشکلات اجتماعی اظهار کرد: فرهنگ اصیل منطقه آذربایجان اجازه تردد متکدی در تبریز را نداده و شهرداری تبریز تنها به حفظ این فرهنگ تلاش کرده است. 

وی افزود: ظرفیت‌های قوی اجتماعی در کشور وجود دارد که در هیچ جای جهان وجود ندارد و در اثربخشی اجتماعی شهرداری‌ها حرف اول را می‌زنند.

حجت‌الاسلام سید کاظم زعفرانچی‌لر، رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این نشست اظهار کرد: فلسفه برگزاری این جلسه به ارزشمندی بحث علم باز می‌گردد. طی تحقیق بین کتب آسمانی، در قرآن ۸۳۰ بار با عناوین مختلف مردم به علم دعوت شده‌اند.

وی گفت: افراد حاضر در این جلسه یک عمر در پی کسب علم بوده و برای استان و تبریز افتخار آفرینی کرده‌اند.

انتهای پیام
captcha