علی فرهادی، معاون برنامهریزی و توسعه و سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با ایکنا در پاسخ به این سؤال که آیا از بین معلمان غیردولتی نیز معلم نمونه انتخاب میشود یا خیر بیان کرد: انتخاب معلم نمونه از بین مدارس غیر دولتی را تا به حال نداشتهایم و فقط در مدارس دولتی اتفاق افتاده است، چراکه ناظر به دستورالعمل این امر، انتخاب از بین مدارس دولتی بوده است زیرا پیشفرض ما این است که آموزشوپرورش نماینده دولت است؛ البته معتقد هستیم در مدارس غیردولتی هم معلمان زحمتکش و باکیفیتی حضور دارند که میتوان بهطور اختصاصی و محدود نیز به مدارس غیردولتی و انتخاب معلمان نمونه این مدارس بپردازیم.
وی ادامه داد: نگاه ما این است که تمام مدارس دولتی را تقویت کنیم و چنانچه کسی خواست فرزند خود را در مدرسه غیردولتی ثبتنام کند از ترس این نباشد که مدرسه دولتی کیفیت ندارد و انتخاب بین خوب و خوبتر صورت بگیرد. وظیفه داریم مدارس دولتی را تقویت کنیم و بر مدارس غیردولتی نظارت خوب داشته باشیم که هر دو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی بشود.
توجه آموزش و پرورش بر مدارس غیردولتی در راستای قوانین مجلس
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سؤال که علت تفاوت قائل شدن در زمان تشویقها و یکسان نگاه کردن در هنگام دستورالعملها به مدارس دولتی و غیردولتی چیست؟ بیان کرد: مدارس غیردولتی متعلق به بخش خصوصی و بنیانگذاران آنها است و ما وظیفه داریم که ناظر به قانون بهموقع از آنها حمایت کنیم و مجوز بدهیم؛ تمام کنشهای ما با مدارس غیردولتی ناظر بر قوانین مجلس است که در آنجا عنوان میکند که بر مدارس نظارت و مساعدت کنیم تا در قالب قانون وام بگیرند و توسعه پیدا کنند.
وی ادامه داد: این موضوع رد نمیشود و برای دستورالعملهای آتی میتوان آن را مدنظر قرار داد اما در دستورالعمل امسال توجه ما بیشتر به مدارس دولتی است. تقویت مدارس دولتی بهطور مستقیم مدارس غیردولتی را تقویت خواهد کرد. مدارس غیردولتی در رقابت با مدارس دولتی باکیفیت، باید اولیا و دانشآموزان را اقناع کنند که در این مدرسه ثبتنام کنند؛ بنابر این با توجه به این نگاه، تقویت مدرسه دولتی بهمعنای تقویت مدرسه غیردولتی نیز هست.
انتهای پیام