کد خبر: 4214723
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۶

عزم دختران جهادگر انقلابی برای خدمت به محرومان

گروه جهادگران انقلابی استان فارس، متشکل از دختران جهادگری است که هدف خود را خدمت به بانوان مناطق محروم می‌دانند و در این راه با وجود مشکلات فراوان، با ایثار و فداکاری به حمایت از مستضعفان می‌پردازند.

یکدلی دختران جهادگر برای خدمت به بانوان محرومبانوان جهادگر کشور از جمله گروه‌های خدمت‌رسانی هستند که در کمال گمنامی در جای جای ایران اسلامی در لبیک به فرامین مقام معظم رهبری وارد میدان محرومیت‌زدایی شده و با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی در قالب گروه‌های جهادی نسبت به خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندان اقدام می‌کنند.

هاجر شرفی یکی از بانوان جهادگر فعال در حوزه فرهنگی و آموزشی است که توانسته طی سال‌ها فعالیت خود، خدمات فراوانی را به بانوان و دختران محروم استان فارس به ویژه شهرستان فسا و مناطق محروم آن ارائه کند. این بانوی جهادگر توانسته است در همکاری با دختران جهادگر استان‌ فارس، گروهی جهادی راه‌اندازی کرده و زیر نظر بسیج سازندگی شهرستان فسا نسبت به ارائه خدمات آموزشی و مهارتی رایگان به بانوان محروم‌ استان فارس اقدام کند.

بانوان جهادگر طی سال‌های گذشته به ویژه پس از شیوع کرونا در کشور و با تأسی به فرمایشات مقام معظم رهبری قدم در راه محرومیت‌زدایی گذاشته و با ارائه خدمات تخصصی در حوزه‌های مختلف محرومیت‌زدایی، راه را برای توسعه بیش از پیش مناطق محروم و بالا بردن فرهنگ و تعالی بانوان در نقاط مختلف کشور هموار کردند.

یکدلی دختران جهادگر برای خدمت به بانوان محروم

هاجر شرفی، مدیر گروه جهادی جهادگران انقلابی در گفت‌وگو با ایکنا، به تشریح چگونگی ورود خود به عرصه جهاد و نحوه آغاز فعالیت این گروه جهادی پرداخت و اظهار کرد: از سال ۸۹ بود که با فعالیت‌های جهادی آشنا شدم و با توجه به وجود محرومیت فراوان در مناطق مختلف شهرستان فسا و برای خدمت به بانوان محروم استان فارس وارد عرصه جهادی شدم و در ادامه نیز با توجه به مشکلات فراوان بانوان محروم به ویژه در حوزه فرهنگی و ‌تربیت فرزندان فعالیت‌های خود را منحصر به حوزه آموزش و فرهنگی برای بانوان محروم کردم.

وی با اشاره به روند توسعه فعالیت‌های جهادی بانوان و دختران جهادگر در استان فارس ادامه داد: پس از طی چند سال از آغاز فعالیت‌های جهادی خود توانستم نسبت به ایجاد یک گروه جهادی فعال متشکل از بانوان جهادی شهرستان فسا اقدام کنم که حاصل آن راه‌انداری گروه جهادی جهادگران انقلابی بود. با تشکیل این گروه جهادی که همکاری دختران جهادگر را به همراه داشت، توانستیم در نخستین گام در مناطق محروم شهرستان فسا نسبت به ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به بانوان و دختران دانش‌آموز محروم اقدام کنیم.

شرفی تصریح کرد: اردوهای جهادی را با حضور دختران جهادگر در داخل مدارس و مساجد نقاط محروم شهرستان فسا برپا کردیم که طی برگزاری این اردوها برنامه‌های مختلفی را در حوزه ارائه آموزش‌های تربیتی و فرهنگی برای بانوان و دختران اجرا کردیم. ارائه خدمات آموزشی رایگان به دانش‌آموزان، برگزاری کلاس‌های احکام و پاسخ به سوالات شرعی برای بانوان محروم، برپایی کلاس‌های آموزشی و تحصیلی برای دانش‌آموزان، اعطای بسته‌های لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان دختر محروم و ...‌ از جمله خدماتی است که از سوی دختران گروه جهادگران انقلابی به محرومان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های اشتغال‌زایی برای بانوان محروم نیز اظهار کرد: طی اجرای طرحی در همکاری با سازمان آموزش فنی، حرفه‌ای و بسیج سازندگی، دوره‌های مختلف رایگان اشتغال‌زایی را برای بانوان محروم برپا کردیم که شامل دوره‌های پرورش قارچ، دوره خیاطی ویژه، دوره‌های آموزشی فرزندپروری و ... بود که به صورت کاملا رایگان برگزار شد و در پایان نیز گواهی پایان دوره جهت دریافت تسهیلات مختلف اشتغال‌زایی به هر یک از بانوان شرکت‌کننده در این دوره‌ها اعطا شد.

شرفی با اشاره به خدمات دختران جهادگر این گروه جهادی در دوران شیوع کرونا نیز بیان کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا در کشور اعضای گروه به صورت جهادی وارد میدان شده و در حوزه‌های مختلف تولید و توزیع ماسک، کمک به کادر درمان، تغسیل اموات و .‌.. به خدمت‌رسانی برای محرومان پرداختند و در ادامه نیز برنامه‌های مختلف بهداشتی و درمانی را در کمک به کادر درمان برای بانوان محروم شهرستان فسا و مناطق محروم آن اجرا کردند.

یکدلی دختران جهادگر برای خدمت به بانوان محروم

مدیر گروه جهادی جهادگران انقلابی بیان کرد: برپایی کارگاه تربیت فرزند برای بانوان محروم، ویزیت رایگان بانوان و دختران در مناطق محروم همراه با انجام برنامه تست فشار خون و قند خون، ارائه برنامه‌های ویژه احکام شرعی برای بانوان، اعزام پزشک متخصص مامایی به نقاط محروم، برپایی دوره‌های تربیتی برای دختران دانش آموز و برگزاری کلاس‌های نقاشی ویژه دختران و ... از دیگر برنامه‌هایی است که از سوی گروه جهادی جهادگران انقلابی اجرا شده است. 

وی اظهار کرد: تمامی اعضای گروه که از دختران جهادگر هستند به دلیل علاقه فراوانی که به خدمت‌رسانی برای محرومان دارند، به دنبال تداوم فعالیت‌های خود در مناطق محروم هستند و به همین جهت برنامه‌های خود را در طول ایام مختلف سال برای چند بار در روستاها و مناطق محروم اجرا می‌کنند تا برنامه ایشان تداوم داشته و انگیزه کافی برای آموزش در میان بانوان محروم به خوبی ایجاد شود.

شرفی با اشاره به برنامه‌های حمایتی اعضای گروه جهادی جهادگران انقلابی نیز تصریح کرد: تاکنون برنامه‌های مختلفی در حوزه محرومیت‌زدایی برای محرومان اجرا کرده‌ایم که تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی از جمله این برنامه‌ها بوده است. در این راستا و با حمایت خیران بسته‌های معیشتی ویژه خانواده‌های محروم تهیه شده و در روستاها و منطق محروم توزیع می‌شود.

مدیر گروه جهادی جهادگران انقلابی اظهار کرد: برای توانمندسازی و اشتغال‌زایی در میان بانوان مرحوم، دوره‌های آموزشی و توانمندسازی به صورت کاملا رایگان برای بانوان برپا می‌شود که در این زمینه تاکنون بانوان زیادی توانسته‌اند ضمن دریافت مدارک و گواهینامه‌های پایان دوره، نسبت به دریافت تسهیلات بانکی برای ایجاد مشاغل خرد و خانگی اقدام کنند.

شرفی با اشاره به برپایی موکب‌های مختلف از سوی گروه جهادی جهادگران انقلابی بیان کرد: در مناسبت‌های مختلف به ویژه در ایام اربعین حسینی و میلاد و شهادت ائمه(ع) موکب‌های پذیرایی از سوی دختران جهادگر گروه ایجاد می‌شود که خدمات فراوانی همچون پذیرایی از میهمانان، ارائه برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، برپایی کارگاه‌های آموزشی همچون قصه‌گویی برای دختران و ... را به میهمانان ارائه می‌کنند.

مدیر گروه جهادی جهادگران انقلابی با اشاره به اینکه در راه خدمت‌رسانی به محرومان هرچقدر فعالیت کنیم، کم است، اظهار کرد: از مسئولان شهرستانی و استانی تقاضا داریم تا با حمایت از گروه‌های جهادی زمینه را برای خدمت‌رسانی بهتر این گروه‌‎ها به محرومان و مستضعفان فراهم کنند. هر چقدر مسئولان بتوانند حمایت و کمک‌های خود نسبت به گروه‌های جهادی را توسعه دهند، گروه‌های جهادی نیز با انگیزه و روحیه بهتر به محرومان خدمت می‌کنند.  

یکدلی دختران جهادگر برای خدمت به بانوان محروم

انتهای پیام
captcha