محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، در مورد آخرین وضعیت برگزاری مجمع عمومی و انتخابات اتحادیه و به تعویق افتادن برپایی آن گفت: با توجه به آخرین نامه به هیئت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درخواست شد تا تعیین تکلیف لازم را انجام دهد، چرا که ما معاذیر قانونی داریم و استانها و مؤسسات، انتظاراتی دارند که در شرایط فعلی پاسخگو نیستیم.
وی افزود: از این سو تقاضای هیئت مدیره اتحادیه از هیئت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی، تعجیل صدور مجوز برای برگزاری انتخابات است، اما دوستان هیئت رسیدگی از ابتدا شرط اساسی را داشتن پروانه صادره از درگاه ملی کسب و کار اعلام کرده بودند و البته اخیراً با توجه به جوابهایی که احتمالاً گرفتهاند از این شرط عدول کردهاند.
انجمشعاع به برگزاری جلسهای چهارجانبه بدون حضور اتحادیه فعلی اشاره و اظهار کرد: این جلسه با مدیریت دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و با حضور مسئولان قرآنی وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی به همراه دبیر هیئت رسیدگی تشکیل شده و در آنجا تصمیماتی اتخاذ شده که البته تا این لحظه انعکاسی از نتیجه آن جلسه ابلاغ نشده است.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات قرآن و عترت در پاسخ به سوالی در مورد نتایج احتمالی این جلسه بیان کرد: با چند نفر از اعضای جلسه صحبت شد و اعلام کردند خروجیهای این جلسه پیشبَرنده خواهد بود. ما در اتحادیه منتظر اعلام نتایج این جلسه برای برگزاری مجمع هستیم.
وی به اختلاف ایجاد شده بین اعضای مجمع که از مردادماه سال گذشته شکل گرفته است، اشاره کرد و گفت: دوستان ما در وزارت ارشاد طی پنج نامه و پنج بار به ما تأکید کردند، فعلاً مجمع را برگزار نکنیم. حالا حدود یکسال در بلاتکلیفی هستیم.
انجمشعاع در مورد آسیبهای این بیتوجهی و تأثیراتی که بر تضعیف اتحادیه خواهد داشت، گفت: این موضوع آسیب جدی به موسسات زده است و دستگاههای مربوطه هم در تعامل با اتحادیه دچار تردید هستند. این وضعیت تا زمانی که تعیین تکلیف نشده باشد، نمیتواند نقشآفرینی صددرصدی داشته باشد. با تمام این اوصاف ستادِ اتحادیه در تمام جلساتی که باید حضور داشته باشد، حضور یافته و نقشآفرینی خاص خود را داشته است.
وی در پایان تصریح کرد: به عنوان مثال در جدیدترین جلسه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم سه موضوع از موضوعات مطرح شده مربوط به مؤسسات قرآنی بود که از جمله این موضوعات، استفاده از ظرفیت شیفت مخالف مدارس و همچنین موضوع طرح «اتقان» بود. اصل طرح اتقان مربوط به وزارت آموزش و پرورش است و بخشی از آن به ما ارتباط دارد.
انتهای پیام