کد خبر: 4225284
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

برگزاری ویژه برنامه‌های محرم در بیش از 45 بقعه شاخص گلستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان از اجرای ویژه برنامه‌های محرم با عنوان «سوگواره بصیرت عاشورایی» در بقاع متبرکه استان خبر داد و گفت: برنامه‌های محرم در بیش از 45 بقعه شاخص گلستان برگزار می‌شود.

برگزاری ویژه برنامه‌های محرم در بیش از 45 بقعه شاخص گلستان

برنامه‌های محرم در بقاع متبرکه

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان گلستان حجت‌الاسلام مهدیان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: عاشورا یک جریان مستمر تاریخی و تمدن‌سازی است که در آن باورهای دینی و اهداف زندگی و جهان‌بینی توحیدی با بیان صحیح و دقیق وقایع نهضت حسینی تقویت شده و فرهنگ شهادت، روحیه استکبارستیزی و بصیرت‌افزایی و در نهایت تجدید بیعت دلدادگان و آزادگان جهان با سیره و سنت امام حسین‌(ع) شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سازمان اوقاف همانند سال‌های گذشته اقدام به برگزاری طرح ویژه سوگواره بصیرت عاشورایی و برنامه‌های مرتبط با آن در ماه محرم و صفر دارد، گفت: اهداف مهم این طرح استمرار و زنده نگهداشتن یاد و نام حضرت سید‌الشهدا و یاران با وفایش‌(ع) در فضای عمومی کشور، الگوگیری از نهضت عاشورا و تسری آن به آزادی‌خواهان سراسر عالم، اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین با موضوع عزاداری امام(ع) و تطبیق آن با نیازهای روز جامعه و استفاده حداکثری از ظرفیت هیئت‌ها و مجمع الذاکرین مستقر در بقاع متبرکه به ویژه هیئت نوجوانان و جوانان می‌باشد.

مدیرکل اوقاف گلستان با بیان‌اینکه در گلستان بیش از ۷۰ درصد از موقوفات با نیات مذهبی و سوگواری حسینی به ثبت رسیده است، افزود: بخش عمده‌ای از این موقوفات در زمان معاصر و رژیم استبدادی بوده که بسیاری از مظاهر اسلامی از جمله حجاب و تعزیه‌خوانی مخالفت می‌کردند اما علمای زیادی مردم را تشویق می‌کردند که موقوفات خود را در زمینه تقویت کارهای معنوی و بصیرت افزایی در جهت نشر ارزش‌های عاشورایی وقف کنند.

حجت‌الاسلام مهدیان گفت: برنامه‌های سوگواره بصیرت عاشورایی از تاریخ 17 تیر لغایت 14 شهریور 1403 مطابق با اول محرم لغایت آخر صفر در امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور در سه سطح اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدیان به ویژه برنامه‌های پیش‌بینی شده در دهه اول محرم امسال اشاره کرد و گفت: برنامه‌های مشترکی با عنوان بصیرت عاشورایی و شمیم حسینی در راستای اجرای نیات واقفین خیراندیش با همکاری دستگاه‌های فرهنگی، تشکل‌های مردمی و جهادی، هیئت امنا و اصحاب وقف و بقاع متبرکه در 45 بقعه متبرکه در سطح استان اجرا خواهد شد.

مدیر کل اوقاف گلستان به برگزاری همایش احلی من العسل ویژه دانش‌آموزان و نوجوانان حسینی اشاره کرد و گفت: این برنامه به تأسی از نوجوانان عاشورایی و گرامیداشت یاد و نام حضرت قاسم بن الحسن(ع) و با هدف آشنایی نوجوانان با فرهنگ عاشورا برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: همایش رهروان زینبی ویژه بانوان با هدف تبیین سیره و شخصیت حضرت زینب(س) و تشریح خطبه آن حضرت در کوفه از ویژه برنامه‌های تدوین شده دیگر است.

حجت‌الاسلام مهدیان همچنین، برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی و اقامه نماز جماعت به ویژه در عاشورا و تاسوعا در بقاع متبرکه را از دیگر برنامه‌های اجرای در ماه محرم با ظرفیت بقاع متبرکه و اماکن مذهبی برشمرد و گفت: بیش از 60 مبلغ روحانی برای فعالیت‌های مذهبی و تبیین شعائر دینی در ماه محرم امسال به نقاط مختلف شهری و روستایی این استان اعزام می‌شوند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه افزود: میزبانی از عزاداران و دسته‌جات عزاداری، راه‌اندازی کاروان عزاداری و هیئت نوجوانان عاشورایی، سخنرانی و عزاداری با همکاری هیئات در بقاع متبرکه برپایی خیمه‌های معرفت با حضور مبلغین اعزامی و پخش آنلاین مراسم‌های شاخص از رسانه ملی، استانی و مجازی از دیگر برنامه‌های این طرح می‌باشد.

انتهای پیام
captcha