کد خبر: 4226939
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
در چهارمحال‌وبختیاری

طرح ختم قرآن کریم در شب عاشورا اجرا می‌شود

به همت دارالقرآن اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان چهارمحال و بختیاری و با همکاری متولیان کلاس‌های آموزش قرآن کریم در منازل شهدا و ایثارگران و نیز، متولیان و مربیان حسینیه‌های شهدا، سنت ختم قرآن کریم در شب عاشورای حسینی احیا می‌شود.

طرح ختم قرآن کریم در شب عاشورا اجرا می‌شود

ختم قرآن

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، به همت دارالقرآن اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان چهارمحال و بختیاری و با همکاری متولیان کلاس‌های آموزش قرآن کریم در منازل شهدا و ایثارگران و نیز، متولیان و مربیان حسینیه‌های شهدا، سنت ختم قرآن کریم در شب عاشورای حسینی احیا می‌شود.

این سنت حسنه و نورانی بعد از نماز مغرب و عشاء شب عاشورا شروع و تا عصر غمناک عاشورا ادامه خواهد داشت.

ثواب تلاوت و ختم‌ قرآن کریم به محضر نورانی و باعظمت نازدانه عالم هستی حضرت صدیقه طاهره(س) و پدر و مادر، همسر و فرزندان عزیز ایشان و تسلای قلب غمناک امام زمان(عج) و ارواح مطهر شهدای والامقام و تسلای غم‌دیدگان مردم مظلوم غزه می‌شود.

از متولیان و فعالان کلاس‌های آموزش قرآن کریم و حسینیه‌های شهدا خواسته شده است تا تعداد ختم‌های قرآن کریم را به ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کنند.

انتهای پیام
captcha