به گزارش خبرنگار اعزامی ایکنا به تبریز، سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز شده و چهارشنبه با معرفی نفرات برتر رشتههای مختلف در مراسم اختتامیه به کار خود پایان میدهد.
ایکنا در قالب دو گزارش به معرفی چهرههای شناختهشدهتر این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان پرداخته است، در بخش اول این گزارش با نفرات مطرح این مسابقات در بخش آقایان آشنا شدیم و در بخش دوم چهرههای شناختهشده حاضر در بخش آوایی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در بخش بانوان را معرفی خواهیم کرد.
سیوهشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان در بخش بانوان در رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء قرآن، مداحی و دعاخوانی برگزار میشود.
حنانه خلفی را باید شناخته شدهترین چهره حاضر در بخش بانوان سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور بدانیم. او پیش از دوران دانشجویی تجربه حضور در مسابقات بینالمللی قرآن کریم در رشته حفظ کل قرآن را داشته است.
خلفی در سال ۱۳۹۵ و در حالی که کمتر از ۱۰ سال داشت، به عنوان نماینده کشورمان در اولین دوره مسابقات بینالمللی حفظ قرآن فاطمه بنت مبارک دبی شرکت و حائز رتبه دهم شد.
او در جشنواره ملی قرآن دانشجویان در رشته قرائت ترتیل حضور دارد. خلفی تنها بانویی است که تلاوت ترتیل کامل قرآن را منتشر کرده است. ترتیل او در سال ۱۳۹۵ و در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن رونمایی شد. این اثر بنا به توصیه مقام معظم رهبری توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه تولید شد.
در رشته حفظ کل قرآن کریم شاید شناختهشدهترین چهره فاطمه نیکویی باشد. او که در آستانه ۲۲ سالگی است، در ۲۱ شهریورماه سال ۱۳۸۱ در شهرری به دنیا آمده است. یکی از نکات جالب در مورد خانواده این چهره قرآنی فعالیت همه آنها در نظام سلامت کشور است. او و خواهر کوچکترش هر دو حافظ کل قرآن و دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شاهد هستند، پدر و مادر نیز در قالب کادر اداری بیمارستان به مردم خدمت میکنند.
در رشته قرائت تحقیق، اما شاهد حضور تعدادی بیشتری از بانوان شناختهشده در این عرصه هستیم، نسیبه کرمیپارسا یکی از قاریان حاضر در سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور است که رتبههای متعددی در مسابقات مختلف و از جمله مسابقات سراسری قرآن کریم به دست آورده است.
او در سال ۱۳۹۷ و در چهلویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که به میزبانی استان مرکزی در شهر اراک برگزار شد، رتبه سوم را کسب کرد. دریافت رتبه پنجم در چهلوچهارمین دوره و رتبه چهارم در چهلوپنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن از دیگر رتبههای او در بالاترین سطح مسابقات قرآن ایران است. اما بهترین رتبه این قاری شناختهشده در مسابقات سراسری قرآن، کسب رتبه دوم این رقابتها در سال ۱۴۰۲ و در چهلوششمین دوره است.
بعد از خانم کرمیپارسا، باید معصومه آلبوغبیش را به عنوان مطرحترین قاری حاضر در این مسابقات معرفی کرد. نکته جالب در مورد این دو قاری این است که نسیبه کرمیپارسا و معصومه آلبوغبیش در این سالها همواره در مسابقات قرآن نزدیکترین رقبا به هم بودهاند و رقابت تناتنگی در مسابقات سراسری قرآن کریم با هم داشتهاند.
آخرین رقابت آنها در مسابقات سراسری قرآنِ سال گذشته بود که آلبوغبیش پس از کرمیپارسا رتبه سوم را دریافت کرد. این دو این بار در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان رقابت دیگری را رقم زدهاند. معصومه آلبوغبیش دانشجوی رشته ادبیات عرب دانشگاه چمران اهواز و متولد سال ۱۳۷۹ در شادگان خوزستان است.
زینب هادیپورمرادی، شرکتکننده رشته دعاخوانی هم از چهرههایی است که همراه با همسر خود(احمد خدادادی) در این مسابقات حضور یافته است، او و همسرش به ترتیب در رشتههای دعاخوانی و قرائت تحقیق در مسابقات حضور دارند و هر دو به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در این رویداد حضور دارند.
انتهای پیام