به گزارش خبرنگار ایکنا، سیفالله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان شامگاه پنجشنبه ۲۶ مهرماه طی سخنان در نهمین همایش «مجاهدان در غربت» که در سالن شیخ طوسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، در سخنانی به بررسی اثر بخشی و اثرگذاری موضوع مجاهدان در غربت در دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کسی که از همه بیشتر جوانان دانشجویی را درک کرده بی شک رهبر انقلاب است، چرا که ایشان به جوانان به عنوان آیندهسازان این مملکت نگاه میکنند. جوانان دانشگاهی همه اهل مطالعه و تحقیق هستند به خصوص اگر موضوعات اصلی و اثر گذاری به آنها معرفی شود.
وی با بیان اینکه مجاهدانی که برای نظام اسلام و همچنین برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کار کردند اثربخشی کار آنها بر کسی پوشیده نیست، خاطر نشان کرد: جوانان دانشگاه ما اهل مطالعه و تحقیق هستند به ویژه اگر موضوعات حقیقی و واقعی و اثرگذار را ببینند و به آنها معرفی شود.
سعدالدین با بیان اینکه در دانشگاهها رشتهها، گرایشها و سلایق مختلف وجود دارد و اساتید به دانشجویان کمک میکنند، ادامه داد: اما وقتی روی اثربخشی کار مجاهدان در اقصی نقاط کشورهای اسلامی نگاه را میکنیم میبینیم چه ظرفیتهای بزرگی داشتند و چه ظرفیتهایی را در کشورها و در مناطق مختلف درک کردند؛ مجاهدان در غربت در کشورهای دیگر مسائل را شناسایی کرده، در بین مسائل مختلف بهترین مسئله و راه حل را ترسیم کردهاند و نهایتاً آن را اجرا و عملیاتی نمودند، طیف زیادی از این افراد به شهادت رسیدند بنابراین بی شک این افراد نخبگان هستند.
رئیس دانشگاه سمنان تأکید کرد: ما نخبگانی داریم که آیندهساز کشور هستند، در مراکز نخبگانی کار میکنند که در واقع سرمایههای نظام به صورت مادی و معنوی در آنجا متمرکز شده است، نیازهایی داریم که باید آن را حل کرد.
وی از شهید چمران به عنوان پرچمدار مجاهدان در غربت نام برد و بیان کرد: این شهید والا مقام در زمان دانشجویی جایگاه بسیار بالایی داشت و با تحقیق و کاملا آگاهانه وارد عرصه شناخت مسائل لبنان و جبهه مقاومت شد و از تمام ظرفیت علمی خود برای جبهه مقاومت مایه گذاشت و امروز جوانان فعال در عرصه جبهه مقاومت باید از این شهید والا مقام الگو بگیرند.
سعدالدین با بیان اینکه اگر بخواهیم جوانان حوزوی و دانشگاهی به نیازهای روز جامعه اسلامی و بینالملل توجه کنند باید در کلاسها و درسها متناسب با دروس علمی به این موضوعات پرداخت و گفت: با توجه به ذهن خلاقانه با توجه به گیرایی عجیب الوصفی که در دانشجویان و جوانان وجود داردو مجاهدان جبهه مقاومت را به عنوان قهرمانان ملی و جهانی در تمام مسائل به ویژه زندگی خودشان الگو میدانند باید این ظرفیت بیش از گذشته در جامعه ترسیم کرد.