به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، قباد مرادی، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به استقرار گروههای بیماریهای واگیر در پایگاههای مراقبت بهداشتی مرزی گفت: طی اجرای این برنامه، از تاریخ ۲۱ خرداد تا هفتم تیر ۱۴۰۴، تعداد ۷۵ هزار و ۴۸۱ نفر از حجاج ورودی به کشور تحت پایش و مراقبت بهداشتی قرار گرفتند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: بر اساس گزارشهای ثبتشده، در مجموع ۷۹۱ مورد سندرم مشکوک به بیماریهای واگیر شناسایی شد که شامل ۷۷۱ مورد سندرم شبهآنفلوانزا، دو مورد سندرم مسمومیت غذایی، ۱۵ مورد سندرم سرفه مزمن و سه مورد سندرم اسهال حاد غیرخونی بوده است.
مرادی ادامه داد: از میان موارد مشکوک، نمونهگیری انجام شد که نتایج آن حاکی از ۵۷ مورد مثبت آنفلوانزا (هشت درصد) و ۲۶ مورد مثبت کووید-۱۹ (۳.۶ درصد) بود.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اظهار کرد: تمامی این بیماران بهسرعت شناسایی و بر اساس پروتکلهای بهداشتی، ایزوله، مراقبت و درمان شدند. همچنین آموزشهای لازم به اعضای خانواده بیماران نیز ارائه شد تا از گسترش احتمالی بیماری جلوگیری شود.
مرادی با تأکید بر اهمیت پیشگیری، بیان کرد: آموزشهای بهداشتی لازم جهت مراقبتهای ۱۴ روزه پس از بازگشت حجاج، به تمامی زائران و مستقبلین آنان ارائه شده است.
وی در پایان از تلاش و همکاری تمامی همکاران حوزه بهداشت، بهویژه تیمهای مستقر در مرزها، برای اجرای دقیق این برنامه قدردانی کرد.
انتهای پیام