به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجانغربی، حجتالاسلام سیدمحمد هاشمی، امامجمعه ماکو، امروز، ۱۸ اسفند در اجتماع میثاق با ولایت که با حضور اقشار مختلف مردم در این شهرستان برگزار شد، تبعیت از ولایتفقیه را یک تکلیف دانست و گفت: انتخاب شایسته و حکیمانه مجلس خبرگان در معرفی حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای (دامت برکاته) بهعنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی باعث شد ملت ما قوت و امیدی تازه پیدا کنند.
وی این انتخاب توسط مجلس خبرگان رهبری را استمرار خط نورانی امامت و ولایت بشارت داد و گفت: به طور قطع مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی بیش از پیش ادامه پیدا میکند و لازم است که همه ما از فرزند رهبر انقلاب همیشه به ویژه در برهه حساس کنونی تبعیت کنیم.
این مسئول حضور فرزند فرزانه رهبر انقلاب در راس نظام را یک توفیق الهی برای آحاد مردم ما دانست و اظهار کرد: ایشان از سلاله پاک امام شهیدمان هستند، بنابراین خواهند توانست کشورمان را در مسیر درست هدایت کنند.
امام جمعه ماکو خاطرنشان کرد: آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای به معنای واقعی کلمه به منظومه فکری امام راحل و امام شهید آشنا هستند و از سوی دیگر علم، تقوا و تدبیر لازم برای رهبری امت اسلامی ویژگیهای بارز ایشان میباشند.
حجتالاسلام هاشمی با اظهار اینکه دلباختگان ولایت با این انتخاب بهجا و شایسته به طور قطع شادمان شدند، اظهار کرد: اکنون نیز باید همانند ۴۷ سال گذشته باید از مقام ولایت تبعیت کنیم و نشان دهیم به معنای واقعی کلمه مردم ولایتمدار و پایبند به ارزشهای انقلاب هستیم.