کد خبر: 4348776
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۳
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب:

بیعت با رهبری ادامه راه شهدای جنگ رمضان است

محمد پیری گفت: بیعت با سومین رهبر انقلاب قدم گذاشتن در راه شهدای جنگ رمضان است.

محمد پیری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآببه گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، محمد پیری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب، امروز، ۶ اردیبهشت در مراسم یادبود شهدای جنگ رمضان که در این شهرستان برگزار شد، گفت: بیعت با سومین رهبر انقلاب اسلامی درواقع به نوعی قدم گذاشتن در راه شهدای جنگ تحمیلی سوم محسوب می‌شود که خوشبختانه مردم بزرگ ایران اسلامی از این آزمون تاریخی و سرنوشت‌ساز سربلند بیرون آمدند.

وی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در اجتماع‌های خیابانی باعث شد معادلات، توطئه‌ها و نقشه‌های دشمن یکی پس از دیگری خنثی شود، ادامه داد: گرچه نیرو‌های مسلح کشورمان به معنای واقعی کلمه از آمادگی کافی از لحاظ تسلیحاتی و رزمی برخوردار هستند، اما باید بدانیم صحنه واقعی تقابل با دشمن امروزه در کف خیابان‌ها شکل گرفته است و این مردم هستند که با حضور خود میدان را مدیریت کرده و مقابل زیاده‌خواهی دشمنان ایستاده‌اند.

این مسئول با بیان اینکه اجتماعات با شکوه «شب‌های اقتدار» به یک جریان سیاسی، یک شهر یا استان تعلق ندارد بلکه یک حرکت سراسری است و در جای جای میهن عزیزمان این رویداد‌های باشکوه را شاهد هستیم، اظهار کرد: آنچه امروز در سراسر کشورمان به روشنی شاهد هستیم جلوه‌هایی زیبا از بصیرت، مقاومت و ایستادگی است که همین موضوع باعث شده است تا دشمنان نظام و انقلاب در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده و مایوس شوند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب با اظهار اینکه دشمنان نظام و انقلاب از هر فرصتی نهایت استفاده را می‌کنند تا مزیت‌های قدرت‌آفرین ملت ایران را در «میدان» و «خیابان» کم‌رنگ کنند و این اتحاد مقدسی را که به وجود آمده است، بشکنند، گفت: بنابراین لازم است بیش از پیش هوشیار باشیم و لازمه شرایط کنونی اهتمام برای جهاد تبیین و روشنگری است.

وی بزرگنمایی خسارات ایران در جنگ تحمیلی سوم، کم‌اهمیت جلوه دادن خسارات دشمن در اثر حملات هوشمندانه مجاهدان ایران، ایجاد تنش‌های قومی و مذهبی حتی سیاسی، ایجاد تردید و تفرقه در دستاورد‌ها و مواردی از این دست حیله‌های دشمن است، اظهار کرد: بنابراین استکبار به حربه نخ‌نمای اغوا و فریب دست می‌زند پس لازم است هوشیار باشیم و به دیگران آگاهی دهیم.

انتهای پیام
captcha