کد خبر: 4362071
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۴
با مشارکت خیران و فعالان اقتصادی

موکب جهادی اصناف زنجان برای خدمت‌رسانی به زائران در تهران برپا شد

مسعود بیات از استقرار گروه جهادی شهدای اصناف و فعالان اقتصادی این استان در منطقه ۱۸ تهران خبر داد و گفت: این گروه با مشارکت خیران و فعالان اقتصادی، از ۱۳ تا ۱۵ تیرماه با برپایی موکب‌های تخصصی، خدمات پذیرایی و رفاهی به زائران ارائه می‌کند.

رهبر شهید انقلاب

مسعود بیات، فرمانده سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: کاروان بازاریان استان زنجان با هدف خدمت‌رسانی به زائران و ادای احترام به رهبر شهید انقلاب، از زنجان به سمت تهران اعزام شده است.

وی با بیان اینکه این اقدام در قالب «گروه جهادی شهدای اصناف و فعالان اقتصادی استان زنجان» سازمان‌دهی شده است، افزود: این گروه با تکیه بر فرهنگ جهادی، روحیه ایثار و مشارکت خیران و فعالان اقتصادی، منابع مالی و اقلام مورد نیاز را تأمین کرده و برای ارائه خدمات به زائران در تهران مستقر شده است.

بیات با اشاره به محل استقرار این گروه، تصریح کرد: جهادگران اصناف زنجان در منطقه ۱۸ تهران، محدوده یافت‌آباد، موکب‌های تخصصی اصناف و بازار را برپا کرده‌اند تا از ۱۳ تا ۱۵ تیرماه خدمات پذیرایی و رفاهی به زائران استان زنجان و سایر استان‌ها ارائه دهند.

فرمانده سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان زنجان با تأکید بر اینکه خدمت به زائران، جلوه‌ای از همدلی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و فرهنگ خدمت‌رسانی در میان اصناف است، گفت: فعالیت این موکب‌ها با حضور اولیه ۲۰ تا ۳۰ نفر از جهادگران آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا روز دوشنبه شمار خادمان به ۱۰۰ نفر افزایش خواهد یافت تا خدمات با کیفیت و گستردگی بیشتری به زائران ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: اصناف و بازاریان استان زنجان همواره در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و جهادی حضوری فعال داشته‌اند و این اقدام نیز در راستای ترویج فرهنگ مواسات، همدلی و خدمت‌رسانی به مردم انجام شده است.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha