کد خبر: 4371169
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۱
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مطرح کرد

ضرورت استفاده از از توان رسانه‌ای مساجد برای تقویت انسجام اجتماعی

حجت‌الاسلام علی ملانوری گفت: در مواجهه با جنگ نرم دشمن، باید از توان رسانه‌ای مساجد برای تبیین حقایق و تقویت انسجام اجتماعی استفاده کرد.

مشاور وزیر

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام علی ملانوری، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد امروز، ۳۱ مردادماه در دیدار با حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، بر ضرورت بازتعریف نقش مساجد در عصر حاضر تأکید و اظهار کرد: مساجد از کلیدی‌ترین ظرفیت‌های مردمی برای مقابله با جنگ روایت‌ها و هجمه‌های رسانه‌ای دشمن است.

وی با تشریح رویکرد‌های جدید این ستاد تصریح کرد: در مواجهه با جنگ نرم دشمن، باید از توان رسانه‌ای مساجد برای تبیین حقایق و تقویت انسجام اجتماعی استفاده کرد و در این راستا جوانان سرمایه اصلی مساجد هستند و مسجد زمانی کارکرد تاریخی خود را حفظ می‌کند که برای نسل جدید پویا و جذاب باشد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد همچنین به طرح «رواق امین» اشاره کرد و گفت: این برنامه با هدف شناسایی، ساماندهی و آموزش جوانان فعال در مساجد تدوین شده تا جریانی منسجم برای تبیین حقایق ایجاد شود.

ملانوری همچنین از ظرفیت‌های رویداد‌هایی مانند پیاده‌روی اربعین برای شبکه‌سازی نیرو‌های رسانه‌ای یاد کرد و در پایان، توانایی جذب نسل جدید و تبدیل ظرفیت‌های مردمی به جریان‌های رسانه‌ای را ضامن آینده مساجد دانست.

انتهای پیام
خبرنگار:
سمیرا محمدی انویق
captcha