بزرگترین انتخابات جهان در هند
کد خبر: 3802685
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷

بزرگترین انتخابات جهان در هند

گروه بین‌الملل ــ انتخابات سراسری هند که آن را بزرگترین و طولانی‌ترین انتخابات جهان می‌دانند از فردا 22 فروردین (10 آوریل) برای تعیین دولت بعدی آغاز و قرار است طی هفت مرحله به اجرا در بیاید.

به گزارش ایکنا به نقل از «ایسنا»؛ بنا به اعلام کمیسیون انتخابات هند،‌ کمپین انتخابات سراسری این کشور آغاز شده است؛ هر چند که در ماه‌های گذشته سیاستمداران هندی در وضعیت آمادگی برای انتخابات قرار داشته و دست به برپایی تجمعات و اجرای تدابیری برای جلب نظر رأی دهندگان در این کشور زده‌اند.

در این انتخابات نارندرا مودی، نخست وزیر هند و رهبر حزب ملی‌گرا و هندوی بهاراتیا جاناتا، به دنبال رسیدن به یک دوره پنج ساله دیگر نخست‌وزیری است.

براساس نظرسنجی‌ها، مودی و حزبش در این انتخابات بیشترین میزان کرسی‌ها در پارلمان هند را کسب می‌کنند.

گفتنی است،‌ کمیسیون انتخابات هند در روز 18 فروردین (7 آوریل) رسماً آغاز اولین مرحله انتخابات را در 22 فروردین (11 آوریل) اعلام کرده و بعد از این مرحله، شش مرحله دیگر از این انتخابات اجرا شده و تا 19 مه (29 اردیبهشت) به پایان خواهد رسید و قرار است نتایج انتخابات در 23 مه (دوم خرداد) اعلام شود.

انتخابات در هند با توجه به وجود 900 میلیون رأی دهنده واجد شرایط در این کشور، یک فرآیند عظیم محسوب می‌شود و اجرای آن با چالش‌های لجستیکی و امنیتی عمده‌ای از جمله در زمینه نظارت بر روند رأی‌گیری در تمامی طیف جغرافیایی متنوع و وسیع این کشور همراه است.

نارندرا مودی در انتخابات قبلی با تبلیغ درباره مطالبات جوانان و زدودن فساد در دولت، با توجه به وقوع رسوایی‌ها در دولت قبل از آن توانست به پیروزی برسد.

با توجه به اینکه مودی یک ملی‌گرای هندو است، از زمانی که وی نخست‌وزیر شد، خشونت‌های گروه‌های راستگرای هندو در این کشور از جمله علیه مسلمانان و همچنین ارعاب روزنامه‌نگاران افزایش یافته است.

با این حال مودی توانسته در زمینه رشد اقتصادی در هند و افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های این کشور دستاوردهای مهمی داشته باشد؛ هر چند که این دستاوردها تأثیر عمده‌ای بر اشتغالزایی نداشته است.

به گفته پراتاپ بهانو مهتا، یکی از کارشناسان سیاست هند و استاد دانشگاه آشوکا، در این انتخابات برخلاف انتخابات 2014، رأی دهندگان احتمالاً کمتر معتقد خواهند بود که مودی بتواند به وعده‌هایش برای ایجاد تغییرات در هند عمل کند.

مودی در این انتخابات با مجموعه‌ای از احزاب اپوزیسیون که به دنبال کنار زدن وی از قدرت هستند رقابت می‌کند و اصلی‌ترین رقیب وی، رائول گاندی (رهبر حزب موسوم به کنگره ملی هند) و از تبار خاندان نهرو گاندی است.

در اواخر سال گذشته میلادی حزب مودی متحمل شکست‌هایی در انتخاباتی ایالتی در هند شد و این موضوع حاکی از نارضایتی گروه‌هایی از رأی دهندگان از ناتوانی دولت وی در زمینه تقویت اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان بود.

در همین راستا وقوع یک بمب‌گذاری انتحاری در منطقه کشمیر تحت کنترل هند و متعاقب آن رویارویی نظامی هند با پاکستان برای مدتی کوتاه، باعث شد موضوع امنیت ملی مورد توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام

captcha