کد خبر: 1280976
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸
در سالروز شهادت امام صادق(ع)؛

بروجن غرق در عزا و ماتم است

مساجد، حسينيه‌ها، تكايا و بقاع متبركه شهرستان بروجن همزمان با فرا رسيدن سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، مراسم عزاداری و سوگواری برگزار می‌كنند.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام مجيد الهيان، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجن گفت: با هماهنگی و برنامه‌ريزی‌های انجام شده، ائمه جمعه و جماعت در سخنانی شخصيت و ويژگی‌های دوران امامت آن حضرت را تبيين می‌كنند و مداحان نيز در سوگ ايشان نوحه‌سرايی خواهند كرد.


وی راه‌اندازی كاروان عزا و ماتم در روز شهادت رئيس مذهب شيعه، امام جعفر صادق(ع) با حضور بيش از 25 هيئت مذهبی آقا و بانوی شهر بروجن را از جمله مراسم سوگواری در اين روز برشمرد و گفت: اعضای هيئت‌های مذهبی، اعضای كانون مداحان، جمعيت بانوان فرهيخته، اعضای مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهر بروجن در اين مراسم با سوگواری و سينه‌زنی از مدرسه علميه حضرت مهدی(عج) به سمت روضة‌الشهداء حركت خواهند كرد.


الهيان برگزاری سه شب سخنرانی در محل روضة‌الشهدا و سه روز سخنرانی در سالن فرهنگی سپاه و برگزاری زيارت جامعه كبيره در مسجد مدنی را از ديگر برنامه‌های اين ايام دانست و گفت: حجج اسلام عالی، عابدی و بهشتی‌پور سخنرانان اين برنامه‌ها هستند.


يادآور می‌شود، مراسم روز شهادت با اقامه نماز و سخنرانی حجت‌الاسلام بهشتی‌پور و مداحی مداح حرم حضرت معصومه(س)، اسدالهی پايان می‌پذيرد.

captcha