کد خبر: 1310439
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸

«معجم اصولیان شیعه»؛ در آستانه انتشار

گروه اندیشه: جلد دوم «معجم اصولیان شیعه» که پژوهش و نگارش آن توسط حجت‌الاسلام محمدرضا ضمیری انجام گرفته است، برای چاپ و انتشار به نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تحویل داده شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، جلد دوم «معجم اصولیان شیعه» که پژوهش و نگارش آن توسط حجت‌الاسلام محمدرضا ضمیری، انجام گرفته است، برای چاپ و انتشار به نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تحویل داده شد.



بنا بر این گزارش، جلد اول این معجم سال‌های قبل انجام شده بود و جلد دوم آن هم از سال 84 در دست اجرا بود که امسال به مرحله نهایی رسید.



تلاش محقق این است که علمای اصول را شناسایی کرده و اجمالی از زندگی‌نامه و روش علمی آنها را بیان کند.



از کارهای مهم این طرح تحلیل نظریات اصولیان شیعه و معرفی نوآوری‌ها و آثار تحقیقی آنها است، و با توجه به این که این کار تاکنون انجام نشده بود، از کارهای نوین محسوب می‌شود و در صورت مورد توجه قرار گرفتن می‌تواند خلأ موجود را جبران کند.

captcha