کد خبر: 1440356
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹

راهپیمایی میلیونی در کراچی با شعار «لبیک یا غزه» برگزار شد

گروه بین‌الملل: راهپیمایی همبستگی با ملت فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، مردم پاکستان از شیعه و سنی، مسلمان و مسیحی یک‌صدا شعار «لبیک یا غزه» سر دادند.

به گزارش خبرگزای بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رهبر جماعت اسلامی پاکستان مولانا سراج الحق در سخنرانی خود با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی گفت: این راهپیمایی میلیونی در تاریخ کراچی نظیر ندارد؛ ملت پاکستان با حضور خود این پیام را دادند که تسلط بر بیت‌المقدس تحمل‌پذیر نیست. ما اعلام می‌کنیم که اگر حاکمان ما ساکت بمانند ما وظیفه خود را ادا می‌کنیم و آماده دفاع از قبله اول هستیم.
امیر جماعت اسلامی پاکستان با انتقاد از کشورهای اسلامی و جامعه بین‌الملل گفت: سازمان کنفرانس اسلامی در حل این قضیه اقدامات جدی نکرده و کشورهای غربی با سیاست دوگانه از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند. لیکن ما با این حضور خود به همه پیغام می‌دهیم که در کنار ملت فلسطین هستیم و باقی خواهیم ماند.
در این مراسم علاوه بر سخنرانی تلفنی خالد مشعل، رهبر سیاسی حماس، رهبران احزاب سیاسی و مذهبی، شیعه و سنی پاکستان و همچنین نماینده مسیحیان سخنرانی کردند.
در این راهپیمایی صدها هزار زن و کودک، پیر و جوان حضور داشتند.
captcha