کد خبر: 1454629
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸

حضور بیش از ۲۰۰ پژوهشگر در سمینار بزرگ حج عربستان

گروه بین‌الملل: وزارت حج عربستان سعودی از حضور بیش از ۲۰۰ پژوهشگر در سی‌و‌‌نهمین سمینار بزرگ حج در این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «اخبار الواقع»، وزارت حج عربستان اعلام کرد: بیش از 200 پژوهشگر از علما و فقهای داخل و خارج از عربستان در سی‌‌و‌نهمین سمینار سالانه حج که با موضوع «بزرگداشت مناسک حج» برگزار می‌شود، حضور می‌یابند.
این سمینار فردا، هفتم مهر آغاز می‌شود و هدف از برگزاری آن تقویت محبت و همدلی بین‌ مسلمانان و احترام به مناسک حج و پرهیز از این که مناسک حج میدانی برای فتنه‌افکنی، اغراض شخصی و درگیری‌های مذهبی باشد، عنوان شده است.
هشام بن‌عبدالله العباس، دبیرکل سمینار بزرگ حج اعلام کرد: «مراحل حج؛ مفهوم، مظاهر و دلایل آن» و «حفظ حرمت مناسک حج و فواید آن» از محورهای مورد بررسی در سمینار خواهد بود.
وی افزود: این سمینار با هدف اشاعه فرهنگ احترام به سازمان‌ها و نهادهای ذی‌ربط حج و تأکید بر این مسئله که این نوع احترام بیانگر پاسداری از شعائر و مناسک حج و بزرگداشت این فریضه اسلامی است، برگزار خواهد شد.

captcha