مناظره‌های انتخاباتی کلاس انقلابی‌گری باشد/ ضرورت مراقبت از مردم‌سالاری دینی
کد خبر: 3597550
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۵
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج:

مناظره‌های انتخاباتی کلاس انقلابی‌گری باشد/ ضرورت مراقبت از مردم‌سالاری دینی

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام و‌المسلمین تویسرکانی با اشاره به برگزاری مناظره‌های انتخاباتی گفت: از شش نامزد ریاست جمهوری خواهش می‌کنیم شأن و قداست نظام، ادب و اخلاق را در همه حوزه‌ها پاسداری کنند و مناظرات انتخاباتی را به کلاس شجاعت، ادب، منطق، استقامت، پاسداری و کلاس انقلابی‌گری تبدیل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فضای حاکم بر رقابت‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری اظهار کرد: آنچه که در جمهوری اسلامی در حال سپری شدن است، نوعی تمرین مردم‌سالاری دینی است.
وی افزود: در رابطه با مردم‌سالاری دینی که با دموکراسی غربی تفاوت ماهوی دارد صاحب یک روش، ایده و سبک جدید هستیم اما متأسفانه برخی نامزدها در مبارزات انتخاباتی شأن سبک مردم‌سالاری دینی را رعایت نمی‌کنند و در برخی اظهارنظرها سخنانی که گفته می‌شود و رفتارهایی که از خود بروز می‌دهند گرایش به سبک دموکراسی غربی دارد.
تویسرکانی با بیان اینکه باید متولیان امور انتخاباتی، صدا‌و‌سیما و مردم از مردم‌سالاری دینی پاسداری و محافظت کنند، گفت: جمهوری ما مبتنی بر دموکراسی غربی نیست و قرار نیست قدرت در نظام مقدس جمهوری اسلامی با هر شیوه و روش و متمسک شدن به هر شخص و گروه و افرادی حاصل شود؛ اگر قرار باشد برای گرفتن رأی سخنانی بگوییم که موجب خوشحالی دشمنان قسم‌خورده نظام شود، قطعاً این سبک، سبک دموکراسی غربی و سبک شیطانی است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: در مبارزات انتخاباتی باید حرمت، شأن، قداست و دستاوردهای نظام و عظمت انقلاب اسلامی و پاسداری از خون شهدا مد نظر قرار گیرد و با این شرایط مبارزات انتخاباتی داشته باشیم و نواقص و عیوب و آسیب ها را بگوییم و راهکارها را مطرح کنیم.
وی با تأکید بر اینکه اگر مراقبت نشود به مرور زمان مردم‌سالاری دینی تبدیل به سبک دموکراسی غربی می‌شود، افزود: اتفاقی که در آمریکا میان دو نامزد ریاست جمهوری، ترامپ و هیلاری کلینتون اتفاق افتاد سبک دموکراسی غربی بود که خیلی رفتارها بروز کرد و خیلی حرف‌ها گفته شد و دیگران از این گفتار و رفتار ذوق زده شده بودند اما مردم‌سالاری دینی به این معناست که افراد مشتاق قدرت نیستند و چون مشتاق قدرت نیستند میل به رسیدن به صندلی ریاست ندارند بلکه دیگران آنها را تشویق می‌کنند یا به آنها تکلیف می‌کنند که وارد مبارزات انتخاباتی بشوند و افراد بر اساس اصول مسلم اسلامی، قرآنی و روایی نسبت به آنها قضاوت می‌کنند و انصاف و تقوا را رعایت می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: متأسفانه بر اساس آنچه دیده و شنیده می‌شود، در حال زاویه گرفتن از مردم‌سالاری دینی در مبارزات انتخاباتی هستیم.
تویسرکانی تصریح کرد: مردم ما با شعور، با معرفت و بصیر هستند و همیشه با حضور خودشان انقلاب اسلامی را محافظت و زمینه استمرار و پیشرفت کشور را به سمت اهداف و آرمان های انقلاب فراهم کرده‌اند و قطعاً مبارزات انتخاباتی در حضور حداکثری مردم در انتخابات نقش مستقیمی دارد.
وی گفت: اگر مردم بداخلاقی‌ها و متهم کردن‌ها و روش‌های پوپولیستی را مشاهده کنند متوجه می‌شوند چه کاندیدایی برنامه ندارد و چه کاندیدایی بر اساس دفاع عالمانه و منطقی پیش می‌رود.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین همچنین اظهار کرد: کمتر از دو هفته به انتخابات مانده و از شش نامزد ریاست جمهوری خواهش می‌کنیم شأن و قداست نظام، ادب و اخلاق را در همه حوزه‌ها پاسداری کنند و مناظرات انتخاباتی را به کلاس شجاعت، ادب، منطق، استقامت، پاسداری و کلاس انقلابی‌گری تبدیل کنند؛ نه سکوت اشعری‌گونه، نه فریادهای معاویه‌گونه و نه مظلوم‌نمایی‌های غیر واقعی داشته باشند؛‌ واقعاً درس اخلاق و کرامت و ادب باشد؛ مردم نیز تشخیص می‌دهند که چه افرادی رعایت می‌کنند و چه افرادی از این حریم عدول می کنند.
captcha