کتاب «به وقت تشکیلات» منتشر می‌شود
کد خبر: 3863829
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶

کتاب «به وقت تشکیلات» منتشر می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ ــ اولین شماره از مجموعه کتاب‌های «به وقت تشکیلات» تألیف امید طاهرنژاد توسط انتشارات شبنما چاپ و منتشر می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ امید طاهرنژاد، مدیرمسئول انتشارات شبنما گفت: کتاب «چرا کار تشکیلاتی؟» اولین شماره از سری کتاب‌های «به وقت تشکیلات» در دهه فجر انقلاب اسلامی رونمایی خواهد شد.
وی بیان کرد: کتاب «به وقت تشکیلات1: چرا کار تشکیلاتی؟» به تبیین اهمیت و ضرورت کار تشکیلاتی از دیدگاه آیات قرآن کریم، احادیث پیامبر اعظم(ص) و اندیشه دانشمندان بزرگ اسلامی همچون مقام معظم رهبری، امام خمینی(ره)، شهید صدر، شهید سیدمحمدباقر حکیم، شهید بهشتی و حجت‌الاسلام محسن قرائتی می‌پردازد.
مدیر مسئول انتشارات شبنما و مؤلف کتاب «چرا کار تشکیلاتی؟»، افزود: مجموعه کتاب‌های «به وقت تشکیلات» به واکاوی علمی و روشمند فعالیت‌های تشکیلاتی می‌پردازد و تا پایان سال جاری حداقل پنج شماره از آن رونمایی خواهد شد. عناوین در دست تألیف این کتاب‌ها شامل «چرا کار تشکیلاتی»، «فرآیند قانونی تأسیس تشکل در دانشگاه»، «حقوق تشکل‌های دانشگاهی»، «کار تشکیلاتی در اندیشه امام خامنه‌ای»، «معصومین و رفتارهای تشکیلاتی»، «آسیب‌شناسی کار تشکیلاتی»، «تبلیغات و کار تشکیلاتی»، «کار تشکیلاتی و برنامه‌ریزی»، «مدیریت تشکیلاتی» و... است.
در پیشگفتار اولین شماره از کتاب‌های «به وقت تشکیلات» می‌خوانیم: در آغاز نگارش کتاب حاضر ضرب‌المثل‌های مختلفی به ذهنم خطور کرد. راستی چرا می‌گویند «یک دست صدا ندارد!» پاسخ این سؤال را به شما خواننده گرامی واگذار می‌کنم. کتاب را بخوانید و پس از یک دور مطالعه کامل، پاسخ سؤال را از طریق راه‌های ارتباطی انتشارات برای ما ارسال کنید.
بشر از ابتدای خلقت زوج آفریده شد و با حضور در زمین، اولین تشکیلات بشری که همانا خانواده است را تأسیس کرد. با این نگاه زندگی اجتماعی انسان از بدو خلقت تاکنون، چیزی جز زندگی تشکیلاتی نبوده و نیست. از نگاه تشکیلاتی همکاری، رفاقت، رقابت، ستیزه‌گری و هم‌گردی، تماماً رفتارهای خوب یا بد تشکیلاتی‌اند که عمر آن‌ها به قدمت عمر همه ما در این جهان است و جامعه‌شناسان متعدد پیرامون آن نظریه‌پردازی کرده‌اند.
کشتی زندگی اجتماعی بشر از جوامع ابتدایی اولیه تا پیچیده کنونی، همواره نو شدگی و تعالی را به خود دیده است؛ هرچند که در این مسیر، گاهی سوراخ شده و حتی در برهه‌هایی، کشتی برخی از جوامع به گِل هم نشسته است!
نو شدن و تعالی پیدا کردن یعنی پیشرفت و ترقی، یعنی توسعه همه‌جانبه و یعنی بلوغ اجتماعی. ظهور انواع نهادهای مردمی و انجمن‌ها و کانون‌های دولتی و غیردولتی و انتفاعی و غیرانتفاعی دلیلی بر این مدعاست.
در این میان ظهور تشکل‌های دانشجویی و دانش‌آموزی هم گامی در راه عدالت‌خواهی و مؤذنی برای جامعه‌ای است که راه را گم نکند. این صدای بیدار جامعه با اسامی گوناگونی همچون انجمن اسلامی، جامعه اسلامی، سازمانی اسلامی دانشجویان، اتحادیه تشکل‌های دانشجویی، مجمع اسلامی دانشجویان، دفتر تحکیم وحدت و جنبش دانشجویی عدالت‌خواه، همواره فریاد رسای بیدارباش برای افراد مسئول و غیرمسئول بوده و هست.
گاهی اوقات پیش می‌آید در ابتدای راه تشکلی شدن و یا در میانه‌های راه، افرادی به این پرسش می‌رسند که «چرا کار تشکیلاتی؟»، «اساساً چرا من آمدم عضو این تشکل شدم؟»، «آیا راسته که سَری که درد نمی‌کنه را دستمال نمی‌بندن؟!»، «بهتر نبود از اول سرم را می‌انداختم زیر و فقط به تحصیل می‌پرداختم و نه انجمن و تشکل و مجمع و جامعه؟» پاسخ این سؤال‌ها که تبیین‌کننده اهمیت و ضرورت کار تشکیلاتی است موضوع بحث کتاب حاضر می‌باشد تا خون و انگیزه تازه‌ای به بچه‌های تشکیلاتی بدهد و همچنان استوارتر از قبل کار را پیش ببرند و به این حقیقت جامعه عمل بپوشانند که «کار باید تشکیلاتی باشد و لاغیر.»
کتاب پیش روی شما اولین شماره از مجموعه کتاب‌های به وقت تشکیلات است که به‌ضرورت و اهمیت کارهای تشکیلاتی و دسته‌جمعی پرداخته است. به‌عنوان یک فرد مسلمان مهم‌ترین انگیزه برای انجام هرکاری، داشتن دلایل قرآنی است. بعد از آن روایات و احادیث معصومین می‌تواند حجت را تمام کند و پس از آن تذکر بزرگان و نخبگان فرهنگی اتمام کننده کار برای ایجاد دغدغه کار تشکیلاتی.
امید که قطعه‌قطعه تشکل‌های کوچک و بزرگ خستگی‌ناپذیر، جورچین امت واحده اسلامی را در سراسر گیتی رقم بزنند.
میلاد اسدی
انتهای پیام
captcha