کد خبر: 1209531
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۳

رقابت دانش‌آموزان استان مركزی در مرحله استانی مسابقات قرآن و معارف اسلامي

مرحله استانی سی و يكمين دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی از اول ارديبهشت‌ماه در اراك آغاز و تا نهم ارديبهشت‌ماه ادامه دارد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مرحله استانی سی و يكمين دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی از اول ارديبهشت‌ماه در اراك آغاز و تا نهم ارديبهشت‌ماه ادامه دارد.








سيدمجتبی طباطبايی، رئيس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره كل آموزش و پرورش استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: امتحانات كتبی مسابقات قرآن و معارف اسلامی دهه آخر اسفندماه سال‌ گذشته در چهار گروه و چهار قطب استانی برگزار شد.


وي تصريح كرد: اين مسابقات به‌صورت متمركز در چهار حوزه استانی به ميزبانی ناحيه يك اراك شامل شهرستان‌های آشتيان، فراهان، كميجان و تفرش، ناحيه دو اراك شامل شهرستان‌های خنداب، شازند و سربند، ساوه شامل شهرستان‌های زرنديه و نوبران و خمين شامل شهرستان‌های دليجان و محلات بود.


طباطبايي با بيان ‌اينكه اين مسابقات در مقاطع راهنمايی و متوسطه و در رشته‌های تفسير قرآن كريم، احكام، اذان، صحيفه‌سجاديه و انشای نماز برگزار می‌شود، گفت: در مرحله شهرستانی اين مسابقات بيش از 850 دانش‌آموز با هم به رقابت پرداختند.


وي با بيان اينكه برگزيدگان مرحله شهرستانی به مرحله استانی اين مسابقات راه يافتند، افزود: مرحله استانی مسابقات قرآن و معارف اسلامی از اول تا نهم ارديبهشت‌ماه در اراك در حال برگزاري است.


اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: برگزيدگان مرحله استانی نيز به مرحله كشوری اين مسابقات كه تابستان سال‌جاری برگزار می‌شود، راه خواهند يافت.


وي ادامه داد: همزمان با ايام سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم عزاداری با دعوت از ذاكران اهل بيت(ع) در ادارات آموزش و پرورش و همچنين مدارس سراسر استان برگزار شد.


طباطبايي همچنين از برگزاری مرحله استانی مسابقات مداحی دانش‌آموزان پسر مناطق پانزده‌گانه آموزش و پرورش خبر داد و گفت: دراين مسابقات75 نفر از منتخبان مرحله شهرستانی در پايه‌های دوم و سوم راهنمايی و اول تا سوم متوسطه با هم به رقابت می‌پردازند.


وي با بيان اينكه مرحله استانی مسابقات مداحی دانش‌آموزان اواخر فروردين‌ماه سال‌جاري در مدرسه تخصصی قرآن كريم عباسيان برگزار شد، گفت: در قالب اين مسابقات دانش آموزان در مدت 10 دقيقه به سوالات پاسخ دادند.


رئيس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره كل آموزش و پرورش استان مركزی در پايان خاطرنشان كرد: نفرات برتر و منتخب اين دوره از مسابقات به مرحله كشوری آن كه تابستان سال‌جاری به ميزبانی استان قزوين برگزار می‌شود، راه پيدا كردند.

captcha