کد خبر: 1210121
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷
آيت‌الله‌العظمی مكارم شيرازی

تهيه چند نوع غذا در ميهمانی‌های امروز خلاف دستورات اسلام است

یکی از مراجع تقلید شیعیان تأکید کرد اسراف و تبذير و تهيه چندين نوع غذا در مهمانی‌های امروز با دستورات اسلامی در اين زمينه منافات دارد.


گروه اجتماعی: یکی از مراجع تقلید شیعیان تأکید کرد: اسراف و تبذير و تهيه چندين نوع غذا در مهمانی‌های امروز با دستورات اسلامی در اين زمينه منافات دارد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، آيت‌الله‌العظمی ناصر مكارم شيرازی، یکی از مراجع تقلید شیعیان 20 فروردين‌ماه در جمع رئيس و مديران دانشگاه علوم پزشكی استان قم كه به‌مناسبت هفته سلامت با وی ديدار كرده بودند، اظهار كرد: نامگذاری هفته‌ای به نام سلامت و بهداشت اقدام بسيار مثبتی است؛ نخستين مسائلی كه انسان با آن سر و كار دارد سلامت و امنيت هستند.


وی افزود: پنج بركت در زندگی انسان‌ها وجود دارند كه جز خداوند كسی قدرت بر اعطای آن‌ها ندارد؛ سلامتی نخستين نعمت است كه موجب قدرت يافتن آدمی برای رعايت فرامين الهی می‌شود.


اين مرجع تقليد با بيان اينكه عبادت خداوند، تلاش برای كسب روزی حلال و جلوگيری از حوادث غم‌انگيز از ديگر بركاتی هستند كه فقط خداوند می‌تواند آن‌ها را به انسان ارزانی دارد، گفت: اسلام تأكيد فراوانی بر سلامت جسمی و روحی مردم دارد و در اين زمينه دستورات ويژه‌ای ارائه كرده است.


وی ادامه داد: بسياری از احكام اسلامی دارای شرط سلامت جسمی هستند؛ دستورات مفيدی هم در قالب‌های گوناگونی چون طب‌الرضا(ع) و طب‌الصادق(ع) در اسلام وجود دارند اما تقليد از زندگی غربی مسلمانان را دچار بيماری‌هايی كرده كه نمونه بارز آن تغذيه ناسالم با غذاهای غير مفيد است.


آيت‌الله‌العظمی مكارم شيرازی با اشاره به سيره عملی نبی مكرم اسلام(ص) در پذيرايی از مهمانان و غذای روزمره گفت: اسراف و تبذير و تهيه چندين نوع غذا در مهمانی‌های امروز با دستورات اسلامی در اين زمينه منافات دارد.


استاد برجسته حوزه علميه قم با انتقاد از ورود غذاهای غير سالم غربی به داخل كشور عنوان کرد: استفاده از ميوه و غذاهای سنتی سالم بايد در جامعه نهادينه شود؛ در توصيف بهشت از ميوه‌ها و نوشيدنی‌های سالم سخن به ميان آمده است.


وی با اشاره به تجربيات شخصی خود در زندگی اظهار كرد: پس از مطالعاتی به اين نتيجه رسيدم كه استفاده از داروهای شيميايی چندان فايده‌ای ندارند و استفاده از داروهای گياهی و آب‌درمانی نتيجه بهتری داشت.


آيت‌الله‌العظمی مكارم شيرازی با تأكيد بر پرهيز از پرخوری بيان کرد: علاوه بر رعايت اين مسئله، ورزش سالم و منظم هم تأثير فراوانی در پيشگيری از بيماری‌ها دارد.


اين مرجع تقليد ضمن تشكر از وجدان كاری دانشگاه علوم پزشكی قم در ارائه خدمات مناسب و شايسته به شهروندان و زائران گفت: با وجدان كاری‌های پاك و بيدار شاهد جامعه‌ای سالم و بانشاط خواهيم بود.

captcha