کد خبر: 1211863
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷

برگزاری آيين سوگواری سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در مركز اسلامی انگليس

آيين سوگواری سالروز شهادت حضرت زهرا(س) به زبان عربی امروز و فردا، 24 و 25 فروردين‌ماه به همت مركز اسلامی انگليس در اين مركز برگزار می‌شود.


گروه بين‌الملل: آيين سوگواری سالروز شهادت حضرت زهرا(س) به زبان عربی امروز و فردا، 24 و 25 فروردين‌ماه به همت مركز اسلامی انگليس در اين مركز برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) به نقل از روابط عمومی مركز اسلامی انگليس، اين مراسم امروز و فردا ساعت 17 به وقت محلی در مركز اسلامی انگليس برگزار می‌شود.


سخنرانی حجت‌الاسلام شيخ رشاد الانصاری و مديحه‌سرايی حاج ملاباسم الدراجی از برنامه‌های اين مراسم اعلام شده است.


مركز اسلامی انگليس همچنين مجلس سوگواری و عزاداری به زبان فارسی را از ديروز، 23 فرودين به مدت 5 شب برای محبان اهل بيت(ع) در اين مركز برگزار كرده است.


برنامه‌های اين مراسم نيز طی 5 شب از ساعت 18:30 به وقت محلی آغاز می‌شود و مركز اسلامی انگليس حضور دوستداران اهل بيت(ع) در اين مراسم را خواستار شده است.

captcha